Tuvalet duvarlarını defter sanma hastalığı...
***Yeni atılmış bir betona basma ve isim yazma hastalığı..
***Gazete ve dergilerdeki resimlere sakal
bıyık ve gözlük yapma hastalığı...
***En iyi arabayı ben kullanıyorum zannetme hastalığı...
***Cep telefonu kullanımının yasak olduğu ortamlarda illeda görüşme yapma hastalığı...
***Belediyenin duraklara koyduğu saatlerin yelkovan ve akrebini sökme hastalığı...
***Ağaçlara ve parktaki banklara kalp ve isim baş harfi kazıma hastalığı...
***Cep telefonu ile bağıra bağıra konuşma hastalığı...
***Reklam için panolara veya duvarlara yapıştırılan afişleri yırtma hastalığı...
***Trafikte bizi geçen bi aracı mutlaka yakalayıp onu geçmeyi ilke sayma hastalığı...
***Ünlü birini gördüğümüz de onunla fotoğraf çektirip çok samimiyiz havası verme hastalığı...
***Yaşamadığımız bir şeyi yaşamış gibi anlatıp ona kendimizi inandırma hastalığı...
Sizinde bunlara benzer eklemek istediğiniz hastalıklar varsa buyurn :
***Yeni atılmış bir betona basma ve isim yazma hastalığı..
***Gazete ve dergilerdeki resimlere sakal

***En iyi arabayı ben kullanıyorum zannetme hastalığı...
***Cep telefonu kullanımının yasak olduğu ortamlarda illeda görüşme yapma hastalığı...
***Belediyenin duraklara koyduğu saatlerin yelkovan ve akrebini sökme hastalığı...
***Ağaçlara ve parktaki banklara kalp ve isim baş harfi kazıma hastalığı...
***Cep telefonu ile bağıra bağıra konuşma hastalığı...
***Reklam için panolara veya duvarlara yapıştırılan afişleri yırtma hastalığı...
***Trafikte bizi geçen bi aracı mutlaka yakalayıp onu geçmeyi ilke sayma hastalığı...
***Ünlü birini gördüğümüz de onunla fotoğraf çektirip çok samimiyiz havası verme hastalığı...
***Yaşamadığımız bir şeyi yaşamış gibi anlatıp ona kendimizi inandırma hastalığı...
Sizinde bunlara benzer eklemek istediğiniz hastalıklar varsa buyurn :