halkla ilişkiler öğrencileri dikkatine!!!!

harun_73

Özel Üye
mrb arkadaşlar iki yıllık halkla ilişkiler öğrencileri iki yılık diplomayı aldıktan sonra dikey geçiş sınavına girmeden 3. sınıfın hangi bölümlerine kayıt yapabilirler bilgisi olanlar cevap yazsın şimdiden teşekkürler

harun_73

Özel Üye
teşekkürler gözen peki hangi bölüm daha çok sözel ağırlıklı bilgin varsa onu da yazarsan sevinirim.tşk..:confused:

gözen

Özel Üye
işletme iktisata göre daha hafif..
bende bir halkla ilişkiler öğrencisi olarark sözel çıkışlıysan işletme ye geç derim..
tabi bu sadece benim fikrim gerisi sana kalmış.

harun_73

Özel Üye
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için tavsiyeni arkadaşıma söylerim ben kamu yönetimi okuyorum 2.sınıf arkadaşım için sordum tekrar teşekkür ederim iyi günler

Toprak63

Yeni Üye
Alttan ders bırakırsa üçüncü sınıfa direk geçemez o yılı bir daha okuması lazım çünkü mezun olup diploma alması için hiçbir dersten kalmaması lazım.

diyelim ki hiçbir dersten kalmayıp diplomasını aldı o zaman sadece işletmeye geçebilir iktisada geçemez işletmede dolaysıyla sözel ağırlıklı.

pac89

Yeni Üye
halkla ilişkiler 1.sınıfım.işletmeye geçmeyi istiyorum.inşallah:D

gül_34

Banned
arkadaşım bence sen iktisata geç bende iktisada geçecem en azında sonrada zam isteme yerine baştan iktisadı öğrenmiş olursun

heycır

Yeni Üye
arkdaslar mrb ben össye hazırlanıorum ama olmassa açık öretim haklkla ilişkiler istiyorum nasıl bi bölüm güzelmi iş imkanı nasıl 4 yıllığı yokmus 2 yıl bitirdikten sora gecme sansımız warmı cvplarsanız sevincem

rumely90

Yeni Üye
ÇOK EGLENCELİ BİR BÖLÜM.insanın kendini geliştirmesi adına cok sosyal bi bölüm.bnce oku derim arkadasıım

Linsey

Özel Üye
arkdaslar mrb ben össye hazırlanıorum ama olmassa açık öretim haklkla ilişkiler istiyorum nasıl bi bölüm güzelmi iş imkanı nasıl 4 yıllığı yokmus 2 yıl bitirdikten sora gecme sansımız warmı cvplarsanız sevincem

Açıköğretimde 4 yıllığı yok ama 2 yıllığı bitirdiğiniz takdirde,
3.Sınıftan başlayarak işletme ve iktisata geçiş yapabilirsiniz.
Hatta isterseniz 2 yıllıktan sonra DGS sınavına girerek örgün bile okuyabilirsiniz;)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,727
Son üye
krarennDrype