Hangi Bölümü seçmeliyim yardımm !!!!!!!

ouzzuo

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
Kamu yönetimi 3 cü sınıf öğrencisiyim açıköğretim ön lisans programlarından birini seçeceğim okulda hocalardan ve arkadaşlardan duyduğum kadarıyla insan kaynakları ve dış ticaret bölümlerinden birini seçmek daha mantıklıymış sizce hangisini seçmeliyim çok kararsız kaldım !!!!

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
Kamu yönetimi 3 cü sınıf öğrencisiyim açıköğretim ön lisans programlarından birini seçeceğim okulda hocalardan ve arkadaşlardan duyduğum kadarıyla insan kaynakları ve dış ticaret bölümlerinden birini seçmek daha mantıklıymış sizce hangisini seçmeliyim çok kararsız kaldım !!!!
İnsan Kaynakları Yönetimi İş Olanakları :

Mezunlarımız “İnsan Kaynakları Meslek Elemanı” ünvanıyla bütün kamu kurumlarında ve özel işletmelerde çalışabilirler. İnsan Kaynakları Meslek Elemanları lisans tamamladıkları takdirde “İnsan Kaynakları Uzmanı” ya da “İnsan Kaynakları Yöneticisi” olabilirler. Mezunlarımız iş hayatı, işletmecilik, insan kaynakları işlevleri, iş hayatı mevzuatı, e-iş süreçleri gibi birçok konuda önemli bir birikime sahip olacakları için; programı bitirdikten sonra kendi işlerini kurup iş hayatına da atılabilirler.

Dış Ticaret Bölümü İş Olanakları :

Mezunlar; küçük ve orta ölçekli firmaların dış ticaret departmanlarında, bankalarda, uluslararası lojistik firmalarında ve gümrük müşavirlik firmalarında çalışabilirler.
Aynı zamanda Dış ticaret programını bitirenler Maliye ve Gümrük Bakanlığına bağlı kuruluşlarda ve özel firmalarda görev alabilirler.

Bölümlerin iş olanakları karar vermenizde etkili olacağı kanaatindeyim..

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar