hangi yardımcı kitabı önerirsiniz?

colpanci

Yeni Üye
arkadaşlar işletme 2. sınıftayım okulun kitapları çok sıkıcı ve uzun anlatmış bana önerebileceğiniz yardımcı bir kaynak var mı?

jojo

Yeni Üye
bana sorarsan bende murat yayınları diyorum.ben çok hoşnutum bu kaynaktan 2 yıldır bu kaynağı temin ettim;ama son karar yinede senindir:)

catzilla

Yeni Üye
banada murat yayınları diyolardı hep, hernedense kısmet olmadı onlarla çalışmam. seneye artık...;)

rakipsiz

Yeni Üye
SONUNA KADAR MURAAAAATTTTTTTTTTTTTTTT
3.SINIFtayım hep murat sonuna kadar murat diyorum
süperrrrrrrrrr

cicek84

Yeni Üye
birşey sorcam arkadaşlar, sadece yardımcı kitap yetiyor mu? yani okulun verdiği kitaplara hiç mi bakmıyorsunuz?
ben dikey geçiş yaptım bu sene son inş, ama hep okulun kitaplarına baktım, karar vermemiştim hangi yardımcı kitabı alsam diye. büte 3 dersim kaldı, yardımcı kitap alamayı düşündüm. sanırım bende tercihimi murattan yana kullanıcam

tbua

Yeni Üye
birşey sorcam arkadaşlar, sadece yardımcı kitap yetiyor mu? yani okulun verdiği kitaplara hiç mi bakmıyorsunuz?
ben dikey geçiş yaptım bu sene son inş, ama hep okulun kitaplarına baktım, karar vermemiştim hangi yardımcı kitabı alsam diye. büte 3 dersim kaldı, yardımcı kitap alamayı düşündüm. sanırım bende tercihimi murattan yana kullanıcam
bence yardımcı kitaplar yeterli.ama bazı derslerde konular değişmişti ben onlara okulun verdiğinden çalıştım. yargıdan çalıştım ben.

zynp0606

Yeni Üye
Evet bencede okulun verdiği kitaptan çok düzel özetlemişler aslında ayrıntı değil ama ayrıntıya girmişler kısa ve öz anlatım herkesin anlayabileceği dilden anltmışlar okulun kitabında 1 ünite 10 sayfaysa yardımcı kitapta 2 sayfa :):):)

Hazır-Cevap

Özel Üye
Yardımcı kitap olarak murat yayınları.Anlatımı gayet anlaşılır bir sekilde.Her ünite özet halinde,hazırlayan,emeği geçen herkesten Allah razı olsun...

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd