hangi yardımcı kitabı önerirsiniz?

__SALTANAT__

Yeni Üye
Ben 3. sınıftayım, 1. ve 2. sınıfda murattan çalıştım ama 3. sınıfda (Yani bu sene) hüsrana uğradım. özellikle pazarlama yönetimde çuvalladı. Kaynağı değiştirmeyi düşünüyorum. 3. ve4. sınıfdan arkadaşlar yayın evi konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim.
Ama 1. ve 2. sınıflar için şiddetli tavsiyemdir murat.

volkii

Yeni Üye
Ben 3. sınıftayım, 1. ve 2. sınıfda murattan çalıştım ama 3. sınıfda (Yani bu sene) hüsrana uğradım. özellikle pazarlama yönetimde çuvalladı. Kaynağı değiştirmeyi düşünüyorum. 3. ve4. sınıfdan arkadaşlar yayın evi konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim.
Ama 1. ve 2. sınıflar için şiddetli tavsiyemdir murat.
Bende 3 yıldır murat yayınları ile hazırlanıyorum cvp yazmak istedim çünkü bnm en iyi geçen dersim pazarlama yönetimi idi ve murat yayınlarından çalıştım..
Demekki sen o derse pek iyi hazırlanmamışsın arkadaşım.

AsenA_38

Yeni Üye
ben yargının 2003 2009 çıkmış sınav soru ve cevapları kitabını aldım hiç konu çalışmıyorum 60 70 geliyor zaten rahatlıkla oda bana yetiyor

AsenA_38

Yeni Üye
karacan dışında hepsi uygun:haha karacan iş sosyal kitabı aldım tek dersim kaldı detaylı çalışayım diye cevap anahtarı yanlış basılmış yanlış şeyleri öğrendim sınav akşamı haberim oldu sabaha kadar toparlayamadım kaldım :mad: muratla yargıdan hep memnun kaldım

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd