Harçlarla ilgili yardım

deli_dolu

Yeni Üye
Arkadaşlar ben kamu yönetimi birinci sınıfım ikinci üniversite olarak okuyorum ilk dönem harç parasını yatırdım kaydımı yaptırdım ikinci dönem harç paraları ne zaman yatacak ve kaç lira yatırmam gerek ayrıca banka dekontunu açık öğretim bürosuna götürmem gerekli mi yardımcı olursanız sevinriim

Hazır-Cevap

Özel Üye
26 Şubat 2010 son gündü.Her geçen gün için faiz ile ödeyeceksiniz.229 TL yatırmanız gerekliydi.Faiz için ne kadar ödersiniz onu bankaya gidince öğrenirsiniz.Bir de dekont götürmenize gerek yok.

deli_dolu

Yeni Üye
26 Şubat 2010 son gündü.Her geçen gün için faiz ile ödeyeceksiniz.229 TL yatırmanız gerekliydi.Faiz için ne kadar ödersiniz onu bankaya gidince öğrenirsiniz.Bir de dekont götürmenize gerek yok.
çok teşekkür ederim 229 lirayı yatırınca bitiyor dmi kesin ben çok korkarım da bu banka işlerinden

By_tr

Özel Üye
vakıf bankın herhangi bi şubasine gidin onlar biliyorlar hesap numarasını

Hazır-Cevap

Özel Üye
arkadaşlar bu parayı hesap numarası olarak neye yatıracas bilen var mı?
Bulunduğunuz ilde Vakıfbank şubesine gittiğinizde Açıköğretim Harcı yatıracağınızı söylediğinizde nüfus cüzdanınızı görevliye verdğinizde tc kimlik no üzerinden işlem yapıyorlar.Bir de verdikleri dekontta zaten yazar.

aöf_öğrenci

Yeni Üye
Arkadaslar gecmiş yılın sınav sorularını hiçbir yerden indiremiorum acaba nerden bu sorulara ulaşabilirim yardımcı olursanız sevicemm acil lütfennn

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
AÖFakültesinin e_ögrenme portalını deneyebilirsiniz

http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Portal/Giris.aspx
Öncelikle Tc no ile oturumu açıyosun Fakülte seçiniz başlıkta
'sınav sorularını seçiyorsun'Bölüm seçiniz denilen yerden hangi yılın sorularını istiyorsanız onu seçiyorsunuz Ders listeniz bölümünden ara sınav final bütünleme hangi sorulara ulaşmak istiyorsanız onu tıklayın ardından ekranın sol üst köşesinde e_kitap bölümüne tıklayın hangi dersin sorularını isterseniz karşınıza çıkacaktır umarım ulaşırsın sorulara:)

kebom

Yeni Üye
arkadaşlar merhaba ben işletme 2.sınıftayım 2. üni olarak okuyorum. harçların ilk taksitini yatırdım 2. taksit ödeme zamanı geçtimi:S burda okuduguma göre 26şubatmış:S sınava girebilicekmiyim yoksa parayı hala yatırabilirmiyim? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler

aöf_öğrenci

Yeni Üye
Arkadaslar tşk ederim ama hiçbir linkten indiremiorun yetkililere sesleniorum sınav soruları inmior ve sınav zamanı yakşaltı herkesişn bu sorulara ihtiyacı varrr buna bi çözüm bulunabilirse hepimiz sevinicez lütfennn destek beklioruzzz

aöf_öğrenci

Yeni Üye
Buraya grekirse hergün yazıcammm ewtt sınav soruları inmiooooo her site error verioooo buna bi çözüm getirilsinnnnnnnnnn .......

deli_dolu

Yeni Üye
Ikinci üniversite hakkında önemli bir sorum var!!!

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için;
ben bu dönem açık öğretim fakültesi kamu yönetimine ikinci üniversite olarak kaydımı yaptırdım ancak şu anda örgün öğretim olan (ilk üniversitem) okulumu maalesef bırakma kararı aldım.benim durumumda bir değişme olur mu?olursa ne gibi değişikikler olur?açık öğretim kaydım düşer mi?aöf bürosuna gidip düzeltme yaparak açık öğretim fakültesine dewam edebilir miyim?ilgilerinizden dolayı şimdiden teşekür eder herkese başarılar dilerim

deli_dolu

Yeni Üye
aöf_öğrenci arkadaşım only roses arkadaşımızın verdiği linkten gayet düzgün iniyor bilgisayarında bi aksaklık olabilir mi aceba?link sağlam sırf senin için baktım

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd