Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Herkese merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="AOFDESTEK, post: 294624, member: 2"]</p><p>Kamu yönetimi bölümü kontenjan sınırlaması olan bir bölüm olduğu ve zaten bir örgün bölüm okuduğunuz için, Kamu Yönetimi'ne YGS ile değil sınavsız ikinci üniversite kapsamında direk kayıt olma hakkınız bulunmaktadır. YGS sonucuna göre kayıt olamazsınız. </p><p></p><p>Eğer askerlik sorunuz var ise ben sınavsız ikinci üniversite ile kayıt olmanızı önermiyorum. Çünki ikinci üniversite kapsamında kayıtlarda askerlik tecil edilmemektedir.</p><p></p><p>Benim tavsiyem okuduğunuz bölümü bitirdiğiniz yıl, Dikey Geçiş kapsamında sınavsız olarak direk, işletme, iktisat, kamu yönetimi, maliye, çalışma ekononmisi, uluslararası ilişkiler veya konaklama işletmeciliği bölümlerinden birisinin 3.sınıfına direk kayıt olmanızdır. Hem böylece 2 yıl daha okuyarak hem önlisans diplomaız hemde lisans diploması sahibi olmuş olursunuz.</p><p></p><p>Eğer önlisanstan mezun olunca KPSS ye girecekseniz atamanız olmadan lisanstan mezun olmanızı önermiyorum. Çünki KPSS önlisans tan girip atama olmadan lisans mezunu olursanız atamanız yapılmamaktadır.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="AOFDESTEK, post: 294624, member: 2"] Kamu yönetimi bölümü kontenjan sınırlaması olan bir bölüm olduğu ve zaten bir örgün bölüm okuduğunuz için, Kamu Yönetimi'ne YGS ile değil sınavsız ikinci üniversite kapsamında direk kayıt olma hakkınız bulunmaktadır. YGS sonucuna göre kayıt olamazsınız. Eğer askerlik sorunuz var ise ben sınavsız ikinci üniversite ile kayıt olmanızı önermiyorum. Çünki ikinci üniversite kapsamında kayıtlarda askerlik tecil edilmemektedir. Benim tavsiyem okuduğunuz bölümü bitirdiğiniz yıl, Dikey Geçiş kapsamında sınavsız olarak direk, işletme, iktisat, kamu yönetimi, maliye, çalışma ekononmisi, uluslararası ilişkiler veya konaklama işletmeciliği bölümlerinden birisinin 3.sınıfına direk kayıt olmanızdır. Hem böylece 2 yıl daha okuyarak hem önlisans diplomaız hemde lisans diploması sahibi olmuş olursunuz. Eğer önlisanstan mezun olunca KPSS ye girecekseniz atamanız olmadan lisanstan mezun olmanızı önermiyorum. Çünki KPSS önlisans tan girip atama olmadan lisans mezunu olursanız atamanız yapılmamaktadır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Herkese merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz ?