Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Her Telden
Hiç Birşey Göründüğü Gibi Değildir.....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="ATTİLA, post: 175872, member: 127242"]</p><p>Bir zamanlar iki melek yeryüzüne insan selülitinde iner</p><p>bir kasabaya uğrarlar.</p><p>çok güzel bir villanın önünde durur. ve göz göze gelirler.</p><p>biri şöyle der? kapıyı çal bakalım nasıl davranacaklar.</p><p>kapı çalınır ve evin süslü hanımı kapıyı açar açmaz</p><p>allah versin der, melekler şaşırmışlardır.iri görüntülü olan melek biz tanrı misafiriyiz der. der</p><p>ama demesine rağmen </p><p>dışlanır. kadın ahırın kapısını göstererek orada yatın ama</p><p>sabah erken den kalkıp gidin der.</p><p>teşekkür ederler. ve ahıra giderler.</p><p>gece yarısı iri olan melek duvardaki çatlağı eliyle ovarak yama</p><p>yapar. ufak olan melek sana yatacak yer bile zor verdiler ve sen hala evi sıva yapıyorsun der.</p><p>melek döner ve şöyle der: Hiç birşey görüldüğü gibi değildir.</p><p>sabah olur ve erken den kalkıp orayı terk ederler.</p><p>bir eve daha uğrarlar. ev öyle bakımsız öyle berbattırki.</p><p>kapıyı yaşlı bir teyze açar açar açmaz ise</p><p>hoş geldiniz der.</p><p>bunu gören melekler sevinirler.</p><p>evde bir dayanışma başlar. misafir değerlidir.</p><p>çünkü onlar tanrı misafiridirler.</p><p>zaten iki yaşlı insan ve geçimlerini sağladıkları </p><p>bir de inek vardır.</p><p>sabah olur ve kadın ağlıyarak içeriye girer.</p><p>inekleri ölmüştür. bunun üzerine ufak olan melek iri olana</p><p>döner ve neden azrail geldiğinde bu insanların </p><p>fakir olduğunu ve sadece geçim kaynaklarının bu inek olduğunu</p><p>söylemedin der.</p><p>bunun üzerine iri olan melek şöyle der:Hiç birşey görüldüğü gibi değildir.</p><p>dün de aynı dedin der.</p><p>evet dünde aynısını söyledim.</p><p>ilk gittiğimiz zengin evin duvarındaki çatlakta </p><p>bir sürü altın vardı ve ben sıva yaptım ve bir ömür boyu</p><p>onu bulamayacaklar.</p><p>peki der diğer melek bu ineğe ne diyeceksin?</p><p>evet der azrail dün gece buraya geldi</p><p>ama kadını almaya</p><p>bende dedim ki bunlar mutlu iki çift kadın kalsın </p><p>ama ille bir can alacaksan bu inek olmalı</p><p>__________________</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="ATTİLA, post: 175872, member: 127242"] Bir zamanlar iki melek yeryüzüne insan selülitinde iner bir kasabaya uğrarlar. çok güzel bir villanın önünde durur. ve göz göze gelirler. biri şöyle der? kapıyı çal bakalım nasıl davranacaklar. kapı çalınır ve evin süslü hanımı kapıyı açar açmaz allah versin der, melekler şaşırmışlardır.iri görüntülü olan melek biz tanrı misafiriyiz der. der ama demesine rağmen dışlanır. kadın ahırın kapısını göstererek orada yatın ama sabah erken den kalkıp gidin der. teşekkür ederler. ve ahıra giderler. gece yarısı iri olan melek duvardaki çatlağı eliyle ovarak yama yapar. ufak olan melek sana yatacak yer bile zor verdiler ve sen hala evi sıva yapıyorsun der. melek döner ve şöyle der: Hiç birşey görüldüğü gibi değildir. sabah olur ve erken den kalkıp orayı terk ederler. bir eve daha uğrarlar. ev öyle bakımsız öyle berbattırki. kapıyı yaşlı bir teyze açar açar açmaz ise hoş geldiniz der. bunu gören melekler sevinirler. evde bir dayanışma başlar. misafir değerlidir. çünkü onlar tanrı misafiridirler. zaten iki yaşlı insan ve geçimlerini sağladıkları bir de inek vardır. sabah olur ve kadın ağlıyarak içeriye girer. inekleri ölmüştür. bunun üzerine ufak olan melek iri olana döner ve neden azrail geldiğinde bu insanların fakir olduğunu ve sadece geçim kaynaklarının bu inek olduğunu söylemedin der. bunun üzerine iri olan melek şöyle der:Hiç birşey görüldüğü gibi değildir. dün de aynı dedin der. evet dünde aynısını söyledim. ilk gittiğimiz zengin evin duvarındaki çatlakta bir sürü altın vardı ve ben sıva yaptım ve bir ömür boyu onu bulamayacaklar. peki der diğer melek bu ineğe ne diyeceksin? evet der azrail dün gece buraya geldi ama kadını almaya bende dedim ki bunlar mutlu iki çift kadın kalsın ama ille bir can alacaksan bu inek olmalı __________________ [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Her Telden
Hiç Birşey Göründüğü Gibi Değildir.....