Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
hocam yardımcı olurmusunuz...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="kaborta, post: 276991, member: 114387"]</p><p>kamu yönetimi 4. sınıfa geçtim yeni kayıtlar ne zaman?kredili sisteme geçmiş mi olduk şimdi?hangi dersler var toplam kaç ders alacağız?eskisi gibi sadece 7 dersmi olacak.derslerimizi bizler seçeceğiz ,2 yıllık önlisans mezunuyum aynı zamanda vermiş olduğumuz derslerdn muaf olacakmıyız 4.sınıf kredili sistemde örneğin türk dili veya inglizce.lütfen bir bilen yardımcı olsun.saygılarımla</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="kaborta, post: 276991, member: 114387"] kamu yönetimi 4. sınıfa geçtim yeni kayıtlar ne zaman?kredili sisteme geçmiş mi olduk şimdi?hangi dersler var toplam kaç ders alacağız?eskisi gibi sadece 7 dersmi olacak.derslerimizi bizler seçeceğiz ,2 yıllık önlisans mezunuyum aynı zamanda vermiş olduğumuz derslerdn muaf olacakmıyız 4.sınıf kredili sistemde örneğin türk dili veya inglizce.lütfen bir bilen yardımcı olsun.saygılarımla [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
hocam yardımcı olurmusunuz...