isokor
Özel Üye
- Bölüm:
- MEZUN
Bugün sabah kalktığımdan beri içimde bi huzursuzluk var, birden kendimi odamı temizlerken buldum! Allah aşkına ben napıyorum diyecekken arkadaşım aradı zaten oda aynı şeyi söyledi dalgayla karışık
Parmaklarım sudan buruşmuş bi şekilde temizliği bırakıp pc başına geçtim. Geçmesemiydim¿...Sanırım huzursuzluğun sebebini anlamıştım...
2 yıldır görüşmediğim terkedenim feysde beni eklemiş(yani feyse düşecek kadar nasıl acı koptuysk birbirimizden) her neyse peki ama neden şimdi¿ niyetin kafa karışıklığımı bunca zamandan sonra tamda seni artık düşünmüyorken yoksa bir ses duyumu bir yüz görümü olsun mu istedin¿...sanırım sende de bunların cvbı yok susarak konuşcaz yine anladım...
Arkadan bide suat suna kader mi yoksa tek engelimiz demezmi..(aşkın adı) yine hüzün.. yine o çakıllı, sisli patikaya mı acaba yollarım düşünceleri...
İyiki varsın forum yazdığımda sanki çok az, biraz rahatladım...
2 yıldır görüşmediğim terkedenim feysde beni eklemiş(yani feyse düşecek kadar nasıl acı koptuysk birbirimizden) her neyse peki ama neden şimdi¿ niyetin kafa karışıklığımı bunca zamandan sonra tamda seni artık düşünmüyorken yoksa bir ses duyumu bir yüz görümü olsun mu istedin¿...sanırım sende de bunların cvbı yok susarak konuşcaz yine anladım...
Arkadan bide suat suna kader mi yoksa tek engelimiz demezmi..(aşkın adı) yine hüzün.. yine o çakıllı, sisli patikaya mı acaba yollarım düşünceleri...
İyiki varsın forum yazdığımda sanki çok az, biraz rahatladım...