İlginç bir otostop hikayesi...

• Konbuyu başlatan .............................
  • Başlangıç tarihi
?

.............................

Misafir
Kaynağının nerden olduğunu hatırlamadığım bir yazıyı diliminn döndüğünce anlatmaya çalışcam buyrun...

Adamın biri yolda giderken otostop yapan bir adamı almış. Adam arka koltuğa oturmuş. Yolda giderken şöförle adamın arasında muhabbetten sonra arka koltukda oturan adam gayet ciddi şekilde şöföre "ben azrailim canın almaya geldim" der. Şöför tabi inanmamış "kardeşim dalga geçme eğlencek başka birini bul " der. Neyse yarım saat sonra otostop yapan başka bir yolcuyu alır ve adam öne oturur. Yolda giderken şöför ön koltukda oturan adama döner ve "ya arkadaş şu arkadaki oturan kişi benle kafa buluyo şuna bişeyler söylesene !" demiş. Öndeki adam arkaya bakar ve şöföre dönerek şaşkın bi şekilde "Abi kafayımı yedin arakda kimse yokki" demiş bunun üzerine şöförün rengi gitmiş, ayakbağları çözülmüş...

Bu sırada arka koltukdaki ses " arabayı kenara çekde 2 rekat namaz kıl canını alcam demiş..." adamda arabayı kenara çekmiş. Namazını kılarken Arabadaki 2 kişi arabayı alıp kaçmış... :D :D :D :D

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
azrail otostop çekerse:)
sonuç ortada ölüme davet davete icabet etmek de bu şekilde olur:)
güzeldi tşk

pegasus_dna

Forum Editörü
eğlenceli paylaşım teşekkürler. benim kafa bin leyla otostopu otopsi anlıyorum yok böyle bişey bakıyorum nerde otopsi diyee:d:D:D:D

pegasus_dna

Forum Editörü
şaşırtıcı bilgiler vereyim

kara delik ( black holes ) olurmu ? gezegenler.
anatomi, genetik, kimya, seç konu :D:D:D

?

.............................

Misafir
konular bu kdar mı !? işte şimdi şaşırdım :DD:D:D:D:d:

neyse pegaSUS burdaki konuyu da saptırmayalım :D

pegasus_dna

Forum Editörü
bencede sapmasın.hastayım zaten :(:(:( üşüdüm ben çıkıyorum biraz ders çalışayım, biraz pişti oyanayım:D:D

konu güzeldi otostop:D:D:D aferin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd