İlk 2 sınıfın derslerini geçerek, Aöf'te 4 yıl okuma?

Exclusieve44

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,
Şöyle bir sorum var. Şimdi ben örgün İşletme öğrencisiyim. İlk 2 yıla ait 1. sınıf ve 2. sınıf derslerini (-ki toplamda 31 ders ediyor) geçtim. Okuldan ilk 2 yılın derslerini geçtiğime dair bir belge alıp, bunu Açıköğreim Bürosu'na verirsem İktisat, Maliye v.s gibi lisans tamamlama olarak bu bölümlerden birini intibaktan itibaren başlayıp okuma şansım var mı? Bir AÖF bölümü okumak istiyorum ama 2 yıllık yerine böyle birşey düşündüm, hem normal okuluma devam edip hem de lisans tamamlama gibi bir hakkım var mıdır? Böyle bir şeyi daha önce yapanlar oldu mu acaba?

Teşekkür ederim.

kevin_norton

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,
Şöyle bir sorum var. Şimdi ben örgün İşletme öğrencisiyim. İlk 2 yıla ait 1. sınıf ve 2. sınıf derslerini (-ki toplamda 31 ders ediyor) geçtim. Okuldan ilk 2 yılın derslerini geçtiğime dair bir belge alıp, bunu Açıköğreim Bürosu'na verirsem İktisat, Maliye v.s gibi lisans tamamlama olarak bu bölümlerden birini intibaktan itibaren başlayıp okuma şansım var mı? Bir AÖF bölümü okumak istiyorum ama 2 yıllık yerine böyle birşey düşündüm, hem normal okuluma devam edip hem de lisans tamamlama gibi bir hakkım var mıdır? Böyle bir şeyi daha önce yapanlar oldu mu acaba?

Teşekkür ederim.

Bilen var dur panikleme .Hallederiz.

AÇIKÖĞRETİM SİSTEMİ SIK SORULAN SORULAR ve ARAMA MOTORU

Örgün öğretim yapan fakültede kayıtlı öğrenciler açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere yatay geçiş yapabilmekteler mi?

Birinci veya ikinci öğretim diploma programlarından açık veya uzaktan eğitim veren diploma programlarına yatay geçiş yapılabilir.

Yatay geçişle ilgili diğer koşullar daha sonra Üniversitemiz tarafından ilan edilecektir

http://www.anadolu.edu.tr/aos/sss/sss.aspx burda sıkça sorulan sorular var buradan ayrıca bakabilirsin.

Exclusieve44

Yeni Üye
Teşekkür ederim arakadaşım ama benim sorum yatay geçiş değil. Yani hem örgüne devam edip, hem de açıköğretime devam edebiliyor muyum intibaktan başlayarak?

kevin_norton

Yeni Üye
Teşekkür ederim arakadaşım ama benim sorum yatay geçiş değil. Yani hem örgüne devam edip, hem de açıköğretime devam edebiliyor muyum intibaktan başlayarak?
kusura bakma ama yukarıda ki yazı çok karışık.şimdi okudum hiç bir şey anlamadım.bir daha güzelce tane tane anlatırmısın derdini.rica ediyorum.

cemal41

Yeni Üye
2 yıllık ön lisans diplomanı aöf den alıp,işletme iktisat vs bölümlere 2.bölüm gibi 3. sınıftan lisansa tamamlama hakkın var.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd