Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Her Telden
ilkokul cocugunun yazdıgı kompzısyon :D
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="wow, post: 205988, member: 130132"]</p><p><strong>Konu: 3 dilek hakkınız olsa ne dilerdiniz?</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Günümüzde üç dilek hakkımız olması çok önemlidir. Maalesef</strong></p><p><strong>sevinerek bu hakkımizı kullanırız her zaman. Benim 3 dilek hakkim olsa 3 dilek hakkı daha isterdim. Elde var 6 dilek hakkı , 5'i ile 3 er dilek daha</strong></p><p><strong>dilesem 15 dilek hakkım daha olur. 15 dilek ile her istediğimi</strong></p><p><strong>dilerim. Günah değilse Allah olmayı dilerim. Allah olduktan sonra</strong></p><p><strong>dilek hakkım sonsuz kere sonsuz olur. Çok akıllı olurum. Maalesef</strong></p><p><strong>her istediğimi yapabilirim. Kendime kasvetli bir yarış arabası</strong></p><p><strong>yaptırırım. Onunla Antalya'ya gider dedemlerin elini operim. Dedem bana torunum Allah olmuş der. Sevinir. Harçlik verir. Abime vermez, çünkü o</strong></p><p><strong>arabaya kusan bir gerzek. Sonra dedem mezarlıkta zombileri öldürmeye</strong></p><p><strong>gonderir beni. Hepsini yok ederim ışın kılıcıyla. Babami da döverim...</strong></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="wow, post: 205988, member: 130132"] [B]Konu: 3 dilek hakkınız olsa ne dilerdiniz? Günümüzde üç dilek hakkımız olması çok önemlidir. Maalesef sevinerek bu hakkımizı kullanırız her zaman. Benim 3 dilek hakkim olsa 3 dilek hakkı daha isterdim. Elde var 6 dilek hakkı , 5'i ile 3 er dilek daha dilesem 15 dilek hakkım daha olur. 15 dilek ile her istediğimi dilerim. Günah değilse Allah olmayı dilerim. Allah olduktan sonra dilek hakkım sonsuz kere sonsuz olur. Çok akıllı olurum. Maalesef her istediğimi yapabilirim. Kendime kasvetli bir yarış arabası yaptırırım. Onunla Antalya'ya gider dedemlerin elini operim. Dedem bana torunum Allah olmuş der. Sevinir. Harçlik verir. Abime vermez, çünkü o arabaya kusan bir gerzek. Sonra dedem mezarlıkta zombileri öldürmeye gonderir beni. Hepsini yok ederim ışın kılıcıyla. Babami da döverim...[/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Her Telden
ilkokul cocugunun yazdıgı kompzısyon :D