illa 2. üniversite olarak mı kayıt yaptırmam gerekir?

ReTuRNFoRGeS

Yeni Üye
şimdi ben ygs den kazandım aöf ama örgünde (2 yıllık) okuyorum, örgünü sildirmeyi düşünüyordum ama gitmek zor geliyor şimdi. uğraşmak falan tecille, durum belgesi de aldım okuyorum diye hemen verdiler, şimdi sorum;

illa 2.üniversite olarak mı kayıt yaptırmam gerekiyor? sonuçta ben ygs ile kazandım. normal zamanda kayıt yaptırabilir miyim?

ve sene içinde örgünü sildirsem aöf bana tecil yapar mı? zorluk yaşar mıyım? (istanbul üniversitesi auzef)

teşekkürler.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
şimdi ben ygs den kazandım aöf ama örgünde (2 yıllık) okuyorum, örgünü sildirmeyi düşünüyordum ama gitmek zor geliyor şimdi. uğraşmak falan tecille, durum belgesi de aldım okuyorum diye hemen verdiler, şimdi sorum;

illa 2.üniversite olarak mı kayıt yaptırmam gerekiyor? sonuçta ben ygs ile kazandım. normal zamanda kayıt yaptırabilir miyim?

ve sene içinde örgünü sildirsem aöf bana tecil yapar mı? zorluk yaşar mıyım? (istanbul üniversitesi auzef)

teşekkürler.
Eğer YGS ile kontenjan sınırlaması olan bir bölüm kazandıysan sildirmen gerekiyor veya sınavsız ikinci üniversite kapsamında kayıt olabilirsin. Yok Kontenjan sıırlaması olamayan ( Adalet dışındaki tüm önlisans bölümlerinden kontenjan sınırlaması yoktur ) önlisans bölümlerinden birisini kazandım diyorsan kaydını sildirmene gerek olmadan kayıt olabilirsin.

29 yaşına kadar öğrenci olduğun müddetçe tecil olabilirsin. Ama sınavsız ikinci üniversite kapsamında tecil yapılmıyor. Sınavsız olarak başvuracaksan eğer tecilin ancak öründeki üniversite ile yapılır.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar