işletme 3. sınıf

zenci

Yeni Üye
merhabalar belki bu konu daha önce açılmıştır ama aradım bulamadım sizlere sormak istedim işletme 3.sınıf tan kaydoldum geçen sene not ort. aşagıdaki gibidir acaba bu duruma göre ben 4. sınıftan ders alabilirmiyim bazı arkadaşlar sınıfta kaldın diyor bazıları sınıfta kalma yok diyo bende yok diye biliyorum bana kesin yardımcı olucak birileri var mı acaba
Geçmiş Dönem Bilgileri
Öğretim YılıDönemDönem Not Ort.Genel Not Ort.Durum
2012BAHAR DÖNEMİ2,481,77Tekrar
2012GÜZ DÖNEMİ1,041,04Uyarı

yyildirayy

Yeni Üye
Aöf durum tekrar mesajı ise kaldığınız derslerden ortalamanız 2.oo altında ise dc dd derslerini tekrar etmeniz anlamına gelmektedir. Ama üstten ders krediniz yettiği kadar ( 45 ) alabilirsiniz.

zenci

Yeni Üye
teşekkürler ama benım okul her halukarda 2 sene daha uzucak gibi 45 kredi dersleri nasıl hesaplıcam ya bir de onu öğrenmem lazım

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
teşekkürler ama benım okul her halukarda 2 sene daha uzucak gibi 45 kredi dersleri nasıl hesaplıcam ya bir de onu öğrenmem lazım
16-27 Eylül tarihleri içinde https://kayit.anadolu.edu.tr/tr adresinden, kayıt yenileme linkine tıklayarak, ders ekle /sil yapıyorsun.
Aslında okul sana alman gereken dersleri atamakta fakat sen bu yıl görmek istemediğin ders varsa çıkarabilir, üst yıllardan ders ekleyebilirsin.
Ders ekle/sil in mantığı budur..

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar