Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Her Telden
işte NET ten aşk bu kadar samimi olur(okuyunuz)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="SIRMA, post: 253713, member: 152213"]</p><p><strong><span style="color: blue">ben yaşayanlar hakkında bir fikrim yok benim şahsi fikrimdir yaşayıp evlenenlerede saygı duyuyorum...tabii sadece netlerde de değil tabii görücü usulüyle normal arkadaşlıkla flörtle evlenip boşananlarda var sadece nette değil o tama men insanların yaşamına uyuşmalarıan bağlı bir şey ...ama ben sağlıklı bulmamanın nedeni yalan dolan olabilir iklbaşlarda sonra ise geriye dönüş olmaz ilginç bir şekilde birbirini görmeden konuşmak ne derce sağlıklı kişigerçekten kendini anlatığı gibi hani bir insanı görüp ALLAHgözlemlemek ayrı bir şey belki ilkin anlamasın ama sonra o kişiyi anlayabilirsin ama nette ne kadar anlıyacaksın*insanın yüzne haraketlerine mimiklerine bakmadan insan birbirini gerçekten tanıyabilir mi?ama diyorum şunuda her şey nette yüklememliyiz her inetteki insan kötü dür diye bir şey yok belki normal gördüğün insan kötüdür..ben sadece birbirlerini görmedikleri için devamli yazışarak konuştukları için hep ihtimallar üzerine kurulu olduğu için sağlıklı bulmuyorum...</span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">ama benim yaşadığı şehirdede intihar olayı oldu geçenlerde...</span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">nette tanışmışlar arkadaş olup ilerye dönük görüşmeye başlamışlar farklı memleketlerde oldukları için biri birinin memleketine gitmeye karar vermiş karalaştırmışlar..bay bayanın yaşadığı şehire gelmiş otelde kalmış bayanla görüşeceklermiş bayan gitmemiş ve kaçgün beklemiş bilmiyorum..ama sonu köyütü olmuş bunalım girip intihar etmiş otel odasında...bunlarıinsanduyduğu zaman nett ortamı ne kadar doğru güvenilir tartışılır ama dediğim gibi hepsi kötü değildir içinde eğitimli kültürlü bilnçli ciddi doğru insanlarda muhakak vardır ama sorun doğru inasanla mı görüşülüyor bu normal hayatta geçerli gerçi....</span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">neyse <span style="color: blue"> ALLAH he</span>rkesin gönlüne göre versin her şeyin hayırlısını versin kimseyi utandırtmasın pişmanlık vermesin..hepimizin yar ve yardımcısı olsun bizleri böyle olylardan korusun inşallah...dediğim gibi saygı duyuyrum bu benim fikrimdir...</span></strong></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="SIRMA, post: 253713, member: 152213"] [B][COLOR="blue"]ben yaşayanlar hakkında bir fikrim yok benim şahsi fikrimdir yaşayıp evlenenlerede saygı duyuyorum...tabii sadece netlerde de değil tabii görücü usulüyle normal arkadaşlıkla flörtle evlenip boşananlarda var sadece nette değil o tama men insanların yaşamına uyuşmalarıan bağlı bir şey ...ama ben sağlıklı bulmamanın nedeni yalan dolan olabilir iklbaşlarda sonra ise geriye dönüş olmaz ilginç bir şekilde birbirini görmeden konuşmak ne derce sağlıklı kişigerçekten kendini anlatığı gibi hani bir insanı görüp ALLAHgözlemlemek ayrı bir şey belki ilkin anlamasın ama sonra o kişiyi anlayabilirsin ama nette ne kadar anlıyacaksın*insanın yüzne haraketlerine mimiklerine bakmadan insan birbirini gerçekten tanıyabilir mi?ama diyorum şunuda her şey nette yüklememliyiz her inetteki insan kötü dür diye bir şey yok belki normal gördüğün insan kötüdür..ben sadece birbirlerini görmedikleri için devamli yazışarak konuştukları için hep ihtimallar üzerine kurulu olduğu için sağlıklı bulmuyorum... ama benim yaşadığı şehirdede intihar olayı oldu geçenlerde... nette tanışmışlar arkadaş olup ilerye dönük görüşmeye başlamışlar farklı memleketlerde oldukları için biri birinin memleketine gitmeye karar vermiş karalaştırmışlar..bay bayanın yaşadığı şehire gelmiş otelde kalmış bayanla görüşeceklermiş bayan gitmemiş ve kaçgün beklemiş bilmiyorum..ama sonu köyütü olmuş bunalım girip intihar etmiş otel odasında...bunlarıinsanduyduğu zaman nett ortamı ne kadar doğru güvenilir tartışılır ama dediğim gibi hepsi kötü değildir içinde eğitimli kültürlü bilnçli ciddi doğru insanlarda muhakak vardır ama sorun doğru inasanla mı görüşülüyor bu normal hayatta geçerli gerçi.... neyse [COLOR="blue"] ALLAH he[/COLOR]rkesin gönlüne göre versin her şeyin hayırlısını versin kimseyi utandırtmasın pişmanlık vermesin..hepimizin yar ve yardımcısı olsun bizleri böyle olylardan korusun inşallah...dediğim gibi saygı duyuyrum bu benim fikrimdir...[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Her Telden
işte NET ten aşk bu kadar samimi olur(okuyunuz)