Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
kafam 1500 lütfen yardım edin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="tatli3, post: 157786, member: 96665"]</p><p>merhabalar okadar dokuman okudum okadar araştırdım tam </p><p>olarak tatmin edici cevap bulamadım kafamda da bir sürü soru </p><p>işareti kaldı.</p><p>1985 dogumluyum 2007-2008 de açıkögretim 1.sınıf işletmeye </p><p>yazıldım ama 2008-2009 da myo lar için intibak la 3.sınıfa geçiş </p><p>yasası geldiginde 1.sınıf işletmeden kaydımı sildirdim intibak </p><p>bütünleme sınavlarına girdim özel nedenlerden dolayı </p><p>çalışamadım sınavlara büyük ihtimal kalacam.askerlik yoklamam </p><p>gelmiş 30/10/2009 da 18 kasım 2008 de kaydımı sildirdim aof ten 21 kasım 2008 de askerlikten belge geldi 30/10/2009 tarihinde son yoklamanız var </p><p>diye</p><p></p><p>1.sınıf işletmeden kaydımı sildirdigime dair belgem var.</p><p></p><p>benim sorum şu </p><p>- Hiç bir şekilde tecil yapamayacakmıyım askerligi</p><p>lütfen yardımcı olun</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="tatli3, post: 157786, member: 96665"] merhabalar okadar dokuman okudum okadar araştırdım tam olarak tatmin edici cevap bulamadım kafamda da bir sürü soru işareti kaldı. 1985 dogumluyum 2007-2008 de açıkögretim 1.sınıf işletmeye yazıldım ama 2008-2009 da myo lar için intibak la 3.sınıfa geçiş yasası geldiginde 1.sınıf işletmeden kaydımı sildirdim intibak bütünleme sınavlarına girdim özel nedenlerden dolayı çalışamadım sınavlara büyük ihtimal kalacam.askerlik yoklamam gelmiş 30/10/2009 da 18 kasım 2008 de kaydımı sildirdim aof ten 21 kasım 2008 de askerlikten belge geldi 30/10/2009 tarihinde son yoklamanız var diye 1.sınıf işletmeden kaydımı sildirdigime dair belgem var. benim sorum şu - Hiç bir şekilde tecil yapamayacakmıyım askerligi lütfen yardımcı olun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
kafam 1500 lütfen yardım edin