Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Kafam karışık yardıma ihtiyacım var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="AOFDESTEK, post: 272512, member: 2"]</p><p>Seni cevaplayayım;</p><p></p><p>Asker kaçağı olmak yerine bu yıl kaydını yenilet illa sınavlara girmene gerek yok. Askerlik için yeniletebilirsin. Yakalanırsan yoklama kaçağı olarak askere alınabilirsin çünkü.</p><p></p><p>Kayıt yeniletmesen 1. aya kadar felan pasoyu kullanır sonrasında öğrenci olmadığın için pasoyu yeniletemezsin.</p><p></p><p>Bölüm değiştirerek tecil hakkını kaybetmezsin.</p><p></p><p>Kaydını sildirmediğin sürece tekrar yeniletebilirsin.</p><p></p><p>Ama tavsiyem bütünlemelere gir 2 dersi vermeye çalış ve 2. sınıfa geç. Boşuna 1 senen kaybolmasın. Hem 4 yıllık mezun olduğunda kısa dönem askerlik yapma imkanı ve okul bittiğinde 2 yıl daha askerliği erteletme imkanın var ikisinide kullanabiliyorsun.</p><p></p><p>Yok derslerden anlamıyorum birisi bana anlatsın diyorsa. gir <a href="http://www.aofdestek.info">Aöf Dvd Görüntülü Eğitim Seti - Açıköğretim Eğitim Seti - Aöf dvd setleri</a> sitesine kaldığın derslerden 2 sinin dvd lerini al izle bilgisayarda dersleri geç sınıfıda geç. Sonuçta bölüm değiştirsende 1. sınıfın dersleri ortak aynı dersleri göreceksin. Birşey farketmeyecek. Ben senin yerinde olsam devam ederim bölümüme.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="AOFDESTEK, post: 272512, member: 2"] Seni cevaplayayım; Asker kaçağı olmak yerine bu yıl kaydını yenilet illa sınavlara girmene gerek yok. Askerlik için yeniletebilirsin. Yakalanırsan yoklama kaçağı olarak askere alınabilirsin çünkü. Kayıt yeniletmesen 1. aya kadar felan pasoyu kullanır sonrasında öğrenci olmadığın için pasoyu yeniletemezsin. Bölüm değiştirerek tecil hakkını kaybetmezsin. Kaydını sildirmediğin sürece tekrar yeniletebilirsin. Ama tavsiyem bütünlemelere gir 2 dersi vermeye çalış ve 2. sınıfa geç. Boşuna 1 senen kaybolmasın. Hem 4 yıllık mezun olduğunda kısa dönem askerlik yapma imkanı ve okul bittiğinde 2 yıl daha askerliği erteletme imkanın var ikisinide kullanabiliyorsun. Yok derslerden anlamıyorum birisi bana anlatsın diyorsa. gir [url=http://www.aofdestek.info]Aöf Dvd Görüntülü Eğitim Seti - Açıköğretim Eğitim Seti - Aöf dvd setleri[/url] sitesine kaldığın derslerden 2 sinin dvd lerini al izle bilgisayarda dersleri geç sınıfıda geç. Sonuçta bölüm değiştirsende 1. sınıfın dersleri ortak aynı dersleri göreceksin. Birşey farketmeyecek. Ben senin yerinde olsam devam ederim bölümüme. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Kafam karışık yardıma ihtiyacım var