Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Kafam Karışık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="DışTicaret33, post: 233206, member: 48569"]</p><p>İşletme ve İktisat arasındayım bende hocam. Bende dış ticareti bitiriyorum bütlerden sonra inşallah. Bir dersten sakata geldik, bütlerde vereceğimden eminim Allah'ın izni ile...</p><p></p><p>Şimdi sen benimle aynı durumdasın. Sayısal yanım berbat, sözel olarak kralını sorsalar fark yapmaz, bir sayfayı 10 dakika içinde ezberleyebilecek kapasitedeyim.</p><p></p><p>İktisat bölümünde geçmiş yıl sorularına baktım, fazla bir sayısal soru yok, velakin çok uzun ve karmaşık sorular sorulmuş. İşletmede de sayısal ders var, ama matematik gibi dersler değil, birinci sınıftaki genel muhasebe tarzında... Hatta onlar kadar bile ağır değil, 7-8 tane sayısal geri hepsi sözel gelmiş soruların, sorularda kısa kısa. Yani iyi bir sözelci isek onları kaçırmaz ve 60-70 ortalama ile geçebiliriz gibime geliyor. Her ne olursa olsun eminim ki işletme iktisattan daha basittir. </p><p></p><p>Ben işletmeye geçeceğime karar verdim, seninde kararın sana inşAllah yarar.</p><p></p><p>Saygılar...</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="DışTicaret33, post: 233206, member: 48569"] İşletme ve İktisat arasındayım bende hocam. Bende dış ticareti bitiriyorum bütlerden sonra inşallah. Bir dersten sakata geldik, bütlerde vereceğimden eminim Allah'ın izni ile... Şimdi sen benimle aynı durumdasın. Sayısal yanım berbat, sözel olarak kralını sorsalar fark yapmaz, bir sayfayı 10 dakika içinde ezberleyebilecek kapasitedeyim. İktisat bölümünde geçmiş yıl sorularına baktım, fazla bir sayısal soru yok, velakin çok uzun ve karmaşık sorular sorulmuş. İşletmede de sayısal ders var, ama matematik gibi dersler değil, birinci sınıftaki genel muhasebe tarzında... Hatta onlar kadar bile ağır değil, 7-8 tane sayısal geri hepsi sözel gelmiş soruların, sorularda kısa kısa. Yani iyi bir sözelci isek onları kaçırmaz ve 60-70 ortalama ile geçebiliriz gibime geliyor. Her ne olursa olsun eminim ki işletme iktisattan daha basittir. Ben işletmeye geçeceğime karar verdim, seninde kararın sana inşAllah yarar. Saygılar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Kafam Karışık