Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Kamu Yönetimi Hazırlık.. !
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="big_printer, post: 115625, member: 14364"]</p><p>Ya arkadaşlar benimmi başım döndü , bulamıyorum..</p><p></p><p>Yoksa benim statümde arkadaş burada azmı acaba ?</p><p></p><p>Ben kamu yönetimi hazırlık okuyorum.</p><p></p><p>Sadece 4 dersten sınava girdim, ne soruları görebiliyorum ne cevapları..</p><p></p><p>İçinizden benim gibi olan , yada durumu bilen varsa lütfen yardımcı olursa , cok sevinirim.</p><p></p><p>Malum derselrimiz hazırlıkta çıkan şunlar idi.</p><p></p><p>1-Genel Muhasebe</p><p>2_Hukuka giriş</p><p>3-İktisada giriş</p><p>4-Genel işletme</p><p></p><p>tek kitapcık halinde idi 4//4/2009 günü cumartesi sınava tek oturum girdik.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="big_printer, post: 115625, member: 14364"] Ya arkadaşlar benimmi başım döndü , bulamıyorum.. Yoksa benim statümde arkadaş burada azmı acaba ? Ben kamu yönetimi hazırlık okuyorum. Sadece 4 dersten sınava girdim, ne soruları görebiliyorum ne cevapları.. İçinizden benim gibi olan , yada durumu bilen varsa lütfen yardımcı olursa , cok sevinirim. Malum derselrimiz hazırlıkta çıkan şunlar idi. 1-Genel Muhasebe 2_Hukuka giriş 3-İktisada giriş 4-Genel işletme tek kitapcık halinde idi 4//4/2009 günü cumartesi sınava tek oturum girdik. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Kamu Yönetimi Hazırlık.. !