Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Karışık sohbet konuları (lütfen bu başlık altında açalım)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="_nilüfer_, post: 57261, member: 6280"]</p><p><strong>kadınlar kamyon şoförü olursa kamyon arkası yazıları nasıl olur?</strong></p><p></p><p>yolların ustasıyım,röflenin hastasıyım</p><p></p><p>-gaz fren şanzuman, manikürsüz halim duman</p><p></p><p>-sen batan güneş, ben yollarda kremşanti</p><p></p><p>-miras değil sevgilim hediye etti güzelim </p><p></p><p>-bir sana hastayım, diyete girdim yastayım </p><p></p><p>-kulağıma takarım küpe, geçemez beni hiç bir züppe </p><p></p><p>-torpidonda aseton yoksa güzelim, mühim değil ben </p><p></p><p>mazotla da silerim</p><p></p><p>-nazar etme ne olur evlen senin de olur </p><p></p><p>-Rujum biter yollar bitmez...</p><p></p><p>-makyaj çantam yanımda, içindekileri dizerim..sakı n</p><p></p><p>beni geçmeyin hepinizi çizerim ...</p><p></p><p>-bir makyaj yapmaya doyamadım, bir de sana ...</p><p></p><p>-saçlarımı savururum, güneş gibi kavururum..beni </p><p></p><p>sollarsan eğer, arabanı uçururum</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="_nilüfer_, post: 57261, member: 6280"] [b]kadınlar kamyon şoförü olursa kamyon arkası yazıları nasıl olur?[/b] yolların ustasıyım,röflenin hastasıyım -gaz fren şanzuman, manikürsüz halim duman -sen batan güneş, ben yollarda kremşanti -miras değil sevgilim hediye etti güzelim -bir sana hastayım, diyete girdim yastayım -kulağıma takarım küpe, geçemez beni hiç bir züppe -torpidonda aseton yoksa güzelim, mühim değil ben mazotla da silerim -nazar etme ne olur evlen senin de olur -Rujum biter yollar bitmez... -makyaj çantam yanımda, içindekileri dizerim..sakı n beni geçmeyin hepinizi çizerim ... -bir makyaj yapmaya doyamadım, bir de sana ... -saçlarımı savururum, güneş gibi kavururum..beni sollarsan eğer, arabanı uçururum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Karışık sohbet konuları (lütfen bu başlık altında açalım)