evet haklısın.dizi iice çığrından çıktı.konuyu çok saptırdılar.senarist dizi tutuldu die zırvaladı.ben kesin final olur demiştim ama sezon finali yaptı.konuyu uzatmak amacıyla biraz daha reyting kırmak için efeyle aslı aşkını yarattı.böyle şey olur mu ya deniz efenin en yakın arkadaşı hatta kardeşi denecek kadar yakın ve deniz aslıyı efeye emanet etmişti efe naptı emanete hıyanet etti.en yakın arkadaşın aşkına göz koydu.deniz efeyle aslıyı gördü bakalım nolcak cumartesi akşamı merakla bekliyorumevet ben izliyorum.ilk zamanlar bayılıyodum tam gençlik dizisi dedim ama şimdi yanıldığımın farkındayım.dizi uzun soluklu olsun diye artık devamını nasıl getireceğini şaşırıyo yönetmenler bence.son dönemde yapılan çoğu dizi şaşırmaya başladı gibi geliyor bana.aslının denizle sevgili olduğu bölümler falan iyiydi şimdi efeyle birbirlerine aşık olmaları saçma geliyor bana biri sevse tamam diyecemde karşılıklı bide gerçek hayattan uyarlamaya çalıştıklarını sanıyorlar ama yanıldıklarını düşünüyorum benimle aynı görüşü paylaşmayan arkadaşlar olacaktır mutlaka ama ben gerçekten yeni sezon bölümlerini sevmedim.
evt; ama adı üzerinde işte kavak yelleri gençlerin başlarında kavak yelleri esiyo..bakalım daha neler olucak...ben de yeni bölümleri beğenmiyorum, tamam efenin aslıya aşık olması bi yerde normal ama aslı çocukluğundan beri denizi seviyodu efeyide bi kardeş gibi görüyodu nasıl birden aşık oluverdi anlamadım çok saçmaladılar ve daha da saçmalıcaklarından eminim çoğu dizi de öle oluyo daha fazla uzatmadan tadında bitirseler di keşke...
evet aynen öle görünüo.. deniz mineye dönecek.aslıda efeyle olucak; final olur artık..bence tam isabetewet arkadaşlar bende size katılıorum ask dediğin adam gibi olur o ne öle kardeş gibi arkadaş arkadaşın sewdiğine asık oluyor saçma bence bu dizinin sonun da bence mine denizle aslı da efeyle ewlencek böle gözüküyorrr....
hakkaten ya hiç yakışıyormu kültürümüzeyaw tv ye dizi diye koymadıkları kalmıcak bi o saglamdı onunda tabiri caizse cılkı cıktı mubarek dallas varmış zamanında ona döndu.............efe_aslı,deniz_aslı,mine_deniz_,efe_su......vb