Kaydım yenilendi mi?

wustafa

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
Öncelikle merhaba..

Bankaya harcımı yatırdım, peki kaydımın yenilenip yenilenmediğini nasıl öğrenebilir? Büroya mı gitmem gerekiyor acaba?

K

Kayıtlı Olmayan

Misafir
Kaydım Yenilendi mi ?

Öncelikle merhaba..

Bankaya harcımı yatırdım, peki kaydımın yenilenip yenilenmediğini nasıl öğrenebilir? Büroya mı gitmem gerekiyor acaba?
Merhaba Mustafa ;

bende 11 mart günü atam den harç paramı yatırdım . Bankaya harc paranı yatırdığın zaman kaydın otomatik olarak yenileniyor . Çalıştığım için kitaplarımı ben almadım . unu için kardeşime aöf kimlik kartımı verdim şubeden benim adıma teslim aldı. Yani demem o dur ki ; bankaya para yatırdığın zaman kaydın yenileniyor .

K

Kayıtlı Olmayan

Misafir
Anadolu üniversitesi neden kitapları zamanında hazırlamıyor .

Aöf harcımı yatırdım . Kardeşime kitapları alması için Aöf kimlik kartımı verdim . 8 dersim var . 8 kitap almam gerekirken sadece 2 kitap verildi. Kitaplarımız neden geç dağıtılıyor . Zaten çalışmak için çok fazla zamanımız yok . Günlük hayatta çalıştığım için derslere fazla zaman ayıramıyorum . Bunu için kitapların bir an önce verilmedi gerekirken Beşiktaş Aöf Bürosunun verdiği cevap şu 5 nisana kadar kitaplarınız gelmiş olur

Ya kardeşim ben neden 5 nisana kadar bekleyeyim . Hayır Sistemin değişeceğine ben mi karar veriyorum ? Geçen senede belliydi sistemin değişeceği neden kitaplarımız hazırlanmıyor . 5 Nisana kadar gelir demesi kolay mayısın ilk haftası da sınav var Eee ben onca derse onca üniteye nasıl çalışacağım ? Bunu düşünen yok parayı almaya gelince bütünlemeye kaldırmaya gelince bize olması gerekli olan bu zaten diyorsunuz . Sizde olması gereken şeyi yani kitapları bir an önce getirmeyi sağlayın !

yyildirayy

Yeni Üye
Parayı yatırdığınız anda kaydınız yenilendi
Kitap konusu ise kitapların tümü büroya gelmediğinden sadece gelen kitaplar veriliyor
Diğerlerinide geldikçe verirler
Haftada bir gidip sorman gerekiyor
Maalasef aöfte bu işler böyle yütüyor

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye