Kayıt dondurma veya eşdeğer durumlar

kozmiksakaci

Yeni Üye
Bölüm:
Adalet
Arkadaşlar adalet 2.sınıfa geçtim. Harç parasını yatırdım. Ben 2014 kpss ye hazırlanıyorum. 2014/1 tercihlerinde tercih yapmayıp 15 ' in yazına bırakmayı düşünüyorum. Maddeleyerek yazarsam daha rahat olur.

1-Bu sene kafamda aöf derdi olmadan sadece KPSS ye çalışmak istiyorum.Bunu birkaç gündür düşünüyorum ve bu yönde karar verdim sayılır.

2-Bu sebeple bu sene harcı yatırmama ragmen :( bu sene 2.sınıfı okumayıp dondurmak istiyorum bu mümkün müdür ???

3-Geçen yıldan medeni hukuk dersim FF ve 1.dönem ortalamam 2.01, 2.dönem ortalamam 1.67, Genel ortalamam 1.86.

4-2014 eylülünde tekrar kaydımı açtırıp okumaya başladığımda bu sefer de kpss derdi olmayacağı için sıkı sıkıya asılıp bitiririm 2015 in haziranında.FF dersimi ve ortalamamı yükseltmem için o senenin bahar döneminde bu sene okuyormuş gibi devam edebilir miyim?

5-2015 haziranında mezun olacağımız için kpss tercihlerine yetişebilir miyim?

6-bu sene çalışmayıp yine de sınava girerim geçersem geçerim kalanlar daha az ders sayısıyla seneye aktarılır şekli yapabilir miyim?

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
Kayıt dondurma işlemi, harcınızı yatırmadığınız sürece olur..

Güz döneminde harcınızı yatırdıysanız, bahar dönemi için harcınızı yatırmaz iseniz bahar dönemi için kaydınız donar..

Genel Not Ortalamanız 2.00 üzeri ve FF dersinizin olmaması gerekiyor..

Kaldıgınız dersleri ertesi yılın aynı döneminde alıcaksınız..

Diyelim ki güz döneminde dersiniz kaldı, seneye güz döneminde, bahar döneminde dersiniz kaldı seneye bahar döneminde vericeksiniz..

KPSS zorlu bir sınavdır..Uzun süreli çalışmak daha mantıklı..KPSS Sınavları 2 yıl geçerlidir..

KPSS Tercihleri, açılacak kadro ile alakalıdır..

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar