Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Kayıt Hakkında !
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="vic_tor, post: 172354, member: 126740"]</p><p>Herkese Merhaba;</p><p></p><p>Bir sorum olacaktı, cevaplayabilen olursa sevinirim.</p><p></p><p>Bölümüm Aof İşletme Lisans</p><p></p><p>1. yılımda dersleri veremediğim için kaldım. (2005-2006)</p><p>Bir sonra ki yıl 1. sınıf derslerinden sadece 2 tanesi kaldığı için 2. sınıfa geçtim. (2006 - 2007)</p><p>Sonra ki yıl 2. sınıf dersleri ve alttan 2 ders olmak üzere hiçbirinden geçemedim. (2007-2008)</p><p>Geçtiğimiz yılda kayıt yenileme zamanında kaydımı yeniletmedim. (2008 -2009)</p><p></p><p>Şimdi öğrenmek istediğim ise yukarıdaki şartlara göre;</p><p>Ben halen Aof öğrencisi miyim ?</p><p>Kayıt yenilenme zamanında ödemeyi gerçekleştirirsem kaldığım yerden devam edebiliyor muyum?</p><p></p><p>Saygılar,</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="vic_tor, post: 172354, member: 126740"] Herkese Merhaba; Bir sorum olacaktı, cevaplayabilen olursa sevinirim. Bölümüm Aof İşletme Lisans 1. yılımda dersleri veremediğim için kaldım. (2005-2006) Bir sonra ki yıl 1. sınıf derslerinden sadece 2 tanesi kaldığı için 2. sınıfa geçtim. (2006 - 2007) Sonra ki yıl 2. sınıf dersleri ve alttan 2 ders olmak üzere hiçbirinden geçemedim. (2007-2008) Geçtiğimiz yılda kayıt yenileme zamanında kaydımı yeniletmedim. (2008 -2009) Şimdi öğrenmek istediğim ise yukarıdaki şartlara göre; Ben halen Aof öğrencisi miyim ? Kayıt yenilenme zamanında ödemeyi gerçekleştirirsem kaldığım yerden devam edebiliyor muyum? Saygılar, [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Kayıt Hakkında !