Kayıt ile ilgili sorularım

bidunya

Yeni Üye
Bölüm:
Listede Yok
Merhaba beni bugün Maltepe akademiden aradılar ve dedilerki Anadoly üniversitesi kamu yönetimini kazanmıssın acıkogretım dogrumudur gıdıcenmı evet dedım dedıkı bazı puf noktalar var onla alakalı bılgı alamak ıcın subemıze ugrayın bende deıdm zaten bılıyorum oda dedı o zmn soru sorayım sor dedım dedı ınternetten on kayıt yaparken senın ısmın uc ısımlı hangıısnı kısaltıcan ımza atarken sıyah murekkeplı kalemle atıcan ufak detaylar var dedı bu gıbı seyler var bana detaylı anlatabılırmısınız bide benim orayı kazandıgımı nerden ogrenmıslerdır ben arayıp soylemedım.

Lacremel

Yeni Üye
Bölüm:
Çalışma Ekonomisi
Bir şekilde öğreniyorlar nasıl oluyorsa :S Buna bende şaşıyorum. Olamaz böyle bir şey yaa! Sana tavsiyem gtme öyle yerlere. Bu devirde kimse bedava hizmet sunmaz.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Merhaba beni bugün Maltepe akademiden aradılar ve dedilerki Anadolu üniversitesi kamu yönetimini kazanmıssın acıkogretım dogrumudur gıdıcenmı evet dedım dedıkı bazı puf noktalar var onla alakalı bılgı almak ıcın subemıze ugrayın bende dedim zaten bılıyorum oda dedı o zmn soru sorayım sor dedım dedı ınternetten on kayıt yaparken senın ısmın uc ısımlı hangıısnı kısaltıcan ımza atarken sıyah murekkeplı kalemle atıcan ufak detaylar var dedı bu gıbı seyler var bana detaylı anlatabılırmısınız bide benim orayı kazandıgımı nerden ogrenmıslerdır ben arayıp soylemedım.
Yok mavi ile atacaksın, yok siyah ile atacaksın bunun bir önemi kalmadığını düşünüyorum. O dersane sizi kendisine çekmek için bir yöntem kullanmış görünüyor. Telefon numaranızı ösym den temin etmişlerdir.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar