Kayıt sorunu

Dee.Jay

Yeni Üye
Öncelikle günaydın herkese..

Ben bu sene açıköğretimde kayıtlıydım ve Büt'lere kaldım büyük ihtimalde sınıfı geçemeyeceğim..
ve de bu sene şöyle bir durum oldu öss'ye girdim ve üniversite kazandım.. Hem üni okuyacağım hemde açıköğretimden devam edeceğim..

Bu sene kaldığım için seneye hangi belgeleri götürmek gerekir ?..Geçen seneki gibi gene diploma sureti falan gerekiyomu yoksa tek harcı yatırmam yeterli mi ? Çünkü h.sonu diplomayla beraber kazandığım Üni'ye kaydımı yaptıracağım ve diploma elimden gidecek..Belgelerle uğraşmayım istiyorum..

Şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkürler

janicly

Yeni Üye
aralık ayında ilk harç taksiti var onu vakıf bankasına yatırman yeterli kayıt yenilenmiş olacak dert etme

rainbow

Özel Üye
Öncelikle günaydın herkese..

Ben bu sene açıköğretimde kayıtlıydım ve Büt'lere kaldım büyük ihtimalde sınıfı geçemeyeceğim..
ve de bu sene şöyle bir durum oldu öss'ye girdim ve üniversite kazandım.. Hem üni okuyacağım hemde açıköğretimden devam edeceğim..

Bu sene kaldığım için seneye hangi belgeleri götürmek gerekir ?..Geçen seneki gibi gene diploma sureti falan gerekiyomu yoksa tek harcı yatırmam yeterli mi ? Çünkü h.sonu diplomayla beraber kazandığım Üni'ye kaydımı yaptıracağım ve diploma elimden gidecek..Belgelerle uğraşmayım istiyorum..

Şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkürler

Hayrlı olsun öncelikle.Kaydınızı yeniletmek için harç parasını yatırmak yeterli olacaktır.Başarılar.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,728
Son üye
Merlin AI row