Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Kayıt yenileme kılavuzu posta ile adresine gelenler;
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="AktüeL, post: 171904, member: 124398"]</p><p><strong>Başarı belgesi İngilizce öğretmenliği okuyanlara veriliyor benim bildiğim.</strong></p><p><strong>Yönetmelik de aynen aşağıdaki gibi :</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>"İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında 3. sınıfa doğrudan geçen öğrenciler, Millî Eğitim Bakanlığındaki işlemlerinde kullanılmak üzere AÖF bürolarına başvurarak başarı belgesi alabilirler. Başarı belgesi almak isteyen öğrenciler, yıl sonu veya bütünleme sınav sonuçları ilan edildikten 10 gün sonra şahsen ya da posta ile AÖF bürolarına başvurmaları gerekmektedir."</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>"3.sınıfa doğrudan geçen öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda ücret karşılığı ders verme hakkına sahiptirler. Söz konusu bu haktan yararlanmak isteyen öğrenciler "Başarı Belgesi" ni, bulundukları ildeki Açıköğretim Fakültesi Bürosuna yapacakları başvuru ile temin edebilirler. Müracaatlar yıl sonu ya da bütünleme sınav sonuçları ilan edildikten sonra Şahsen yapılabilir. "Başarı Belgesi" alan öğrenciler il/ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerine müracaat edip hangi okulda İngilizce öğretmeni açığı var ise o okula yönlendirilmektedir."</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Bilgilendirmek açısından nasıl alındığına dair konuyu açarsanız, arkadaşlar da öğrenir.</strong></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="AktüeL, post: 171904, member: 124398"] [B]Başarı belgesi İngilizce öğretmenliği okuyanlara veriliyor benim bildiğim. Yönetmelik de aynen aşağıdaki gibi : "İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında 3. sınıfa doğrudan geçen öğrenciler, Millî Eğitim Bakanlığındaki işlemlerinde kullanılmak üzere AÖF bürolarına başvurarak başarı belgesi alabilirler. Başarı belgesi almak isteyen öğrenciler, yıl sonu veya bütünleme sınav sonuçları ilan edildikten 10 gün sonra şahsen ya da posta ile AÖF bürolarına başvurmaları gerekmektedir." "3.sınıfa doğrudan geçen öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda ücret karşılığı ders verme hakkına sahiptirler. Söz konusu bu haktan yararlanmak isteyen öğrenciler "Başarı Belgesi" ni, bulundukları ildeki Açıköğretim Fakültesi Bürosuna yapacakları başvuru ile temin edebilirler. Müracaatlar yıl sonu ya da bütünleme sınav sonuçları ilan edildikten sonra Şahsen yapılabilir. "Başarı Belgesi" alan öğrenciler il/ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerine müracaat edip hangi okulda İngilizce öğretmeni açığı var ise o okula yönlendirilmektedir." Bilgilendirmek açısından nasıl alındığına dair konuyu açarsanız, arkadaşlar da öğrenir.[/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Kayıt yenileme kılavuzu posta ile adresine gelenler;