Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Kayıt yenileme kılavuzu posta ile adresine gelenler;
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="AktüeL, post: 171912, member: 124398"]</p><p><strong>Notlarınızı ve başarı durumunuzu gösterir.</strong></p><p><strong>Mezun olan herkese mutlaka verilir. Örgünden mezun olduğumda bana da verilmişti. Tüm Aöf mezunlarında da bulunmaktadır. Diploma ile birlikte veriliyor.</strong></p><p><strong>Talep etseniz de etmeseniz de...</strong></p><p><strong>Ama isterseniz mezun olmadan da alabiliyorsunuz. Tabi o gerçek durumunuzu yansıtmaz, sadece o yılki durumunuzu yansıttığı için ilerideki yıllarda geçersiz olacaktır. Mezuniyet transkripti daima geçerlidir.</strong></p><p><strong>Yani sizin alacağınız transkript bir işe yaramayacaktır, mezun olmadığınız için.</strong></p><p><strong>Sadece şu anlık iş görüşmeleriniz varsa, öğrenci olduğunuza dair ve sınıfı geçtiğinizin ispatı niteliğinde bir belgedir.</strong></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="AktüeL, post: 171912, member: 124398"] [B]Notlarınızı ve başarı durumunuzu gösterir. Mezun olan herkese mutlaka verilir. Örgünden mezun olduğumda bana da verilmişti. Tüm Aöf mezunlarında da bulunmaktadır. Diploma ile birlikte veriliyor. Talep etseniz de etmeseniz de... Ama isterseniz mezun olmadan da alabiliyorsunuz. Tabi o gerçek durumunuzu yansıtmaz, sadece o yılki durumunuzu yansıttığı için ilerideki yıllarda geçersiz olacaktır. Mezuniyet transkripti daima geçerlidir. Yani sizin alacağınız transkript bir işe yaramayacaktır, mezun olmadığınız için. Sadece şu anlık iş görüşmeleriniz varsa, öğrenci olduğunuza dair ve sınıfı geçtiğinizin ispatı niteliğinde bir belgedir.[/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Kayıt yenileme kılavuzu posta ile adresine gelenler;