kayıt yenileme önemli bir soru yardımcı olur musunuz?

seckinnaz

Yeni Üye
Merhabalar,

Bir sorum olacak yardımcı olabilir misiniz? Arkadaşım işletmeye kayıt oldu 2 sene önce hazırlık sınıfında 2.kez kaldı. askerlikte geldi çattı. 2011-2012 kayıt yenileme duyurusunda;

Bu duyuru yıllık sistemde eğitim-öğretim yapılan;
1. Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerin,
2. İktisat ve İşletme Fakültelerinin Lisans Öğrenimine Hazırlık Programında başarılı olan öğrencilerin,
3. İktisat ve İşletme Fakültelerinin Lisans Öğrenimine Hazırlık Programında kayıtlı öğrencilerin sorumlu oldukları dersleri 3. sınıf dersleri ile birlikte almak koşulu ile kayıtları 2011-2012 öğretim yılında fakültelerinin 3. sınıfına aktarılmıştır. Lisans Öğrenimine Hazırlık Programından kayıtları 3.sınıfa aktarılan öğrencilerin,

3. seçenekten tekrar kayıt imkanı olur mu sizce??

Tesekkurler...

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Merhabalar,

Bir sorum olacak yardımcı olabilir misiniz? Arkadaşım işletmeye kayıt oldu 2 sene önce hazırlık sınıfında 2.kez kaldı. askerlikte geldi çattı. 2011-2012 kayıt yenileme duyurusunda;

Bu duyuru yıllık sistemde eğitim-öğretim yapılan;
1. Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerin,
2. İktisat ve İşletme Fakültelerinin Lisans Öğrenimine Hazırlık Programında başarılı olan öğrencilerin,
3. İktisat ve İşletme Fakültelerinin Lisans Öğrenimine Hazırlık Programında kayıtlı öğrencilerin sorumlu oldukları dersleri 3. sınıf dersleri ile birlikte almak koşulu ile kayıtları 2011-2012 öğretim yılında fakültelerinin 3. sınıfına aktarılmıştır. Lisans Öğrenimine Hazırlık Programından kayıtları 3.sınıfa aktarılan öğrencilerin,

3. seçenekten tekrar kayıt imkanı olur mu sizce??

Tesekkurler...
Bu yıl direk 3.sınıfa kayıt olacak, hazırlıkta kaldığı ersleri 3.sınıf dersleri ile birlikte görecek. Kayıt yenilettikten sonra askerliğini tecil etme imkanı olacaktır. Kayıt yenileme 28 Kasım-23 Aralık tarihleri arasında yapılacaktır. Kayıt yenilemek için Vakıfbanka 220tl civarı olan harç ücretini yatıması yeterlidir.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar