Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Kayıt yenilemede kaldiğim dersler gözükmüyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="ish, post: 279244, member: 168779"]</p><p>Merhaba</p><p>3.sınıftan 1tane dersim var - İKT305U - PARA TEORİSİ</p><p></p><p>4.sınıftan 2tane dersim var - MALİYE POLİTİKASI , İKTİSAT TARİHİ</p><p></p><p>kayıt yenileme yapmak istediğimde sadece 3.sınıftan kaldığım</p><p><strong>İKT305U - PARA TEORİSİ </strong></p><p>gözüküyor ve ayrıca daha önce hiç görmediğim </p><p><strong>İKT401U - AVRUPA BİRLİĞİ</strong> </p><p>dersleri gözüküyor. </p><p></p><p>4.sınıftan kaldığım dersleri alamiyorum. ama geçmiş dönem notlarımda kaldı yazıyor. Ben o kaldığım dersleri neden </p><p>seçemiyorum. neden yok. Sadece 3.sınıfın dersi ve avrupa birliği dersi var. </p><p></p><p>Normalde 3dersim varken 2ders alabiliyorum.. </p><p></p><p>Anlamadım. bu nasil iş. nezaman alabilecem o dersleri. Nedden böyle</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="ish, post: 279244, member: 168779"] Merhaba 3.sınıftan 1tane dersim var - İKT305U - PARA TEORİSİ 4.sınıftan 2tane dersim var - MALİYE POLİTİKASI , İKTİSAT TARİHİ kayıt yenileme yapmak istediğimde sadece 3.sınıftan kaldığım [B]İKT305U - PARA TEORİSİ [/B] gözüküyor ve ayrıca daha önce hiç görmediğim [B]İKT401U - AVRUPA BİRLİĞİ[/B] dersleri gözüküyor. 4.sınıftan kaldığım dersleri alamiyorum. ama geçmiş dönem notlarımda kaldı yazıyor. Ben o kaldığım dersleri neden seçemiyorum. neden yok. Sadece 3.sınıfın dersi ve avrupa birliği dersi var. Normalde 3dersim varken 2ders alabiliyorum.. Anlamadım. bu nasil iş. nezaman alabilecem o dersleri. Nedden böyle [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Kayıt yenilemede kaldiğim dersler gözükmüyor