U umut911 Yeni Üye Katılım 5 Nis 2009 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 25 Ara 2010 #1 Arkadaşlar son gün bugünmüş fakat ben kayıt yeniletemedim.. Bunun bir hal çaresi varmıdır. Bazı arkadaşlar faiz binerek yatırabilirsin filan diyorlar ama ?
Arkadaşlar son gün bugünmüş fakat ben kayıt yeniletemedim.. Bunun bir hal çaresi varmıdır. Bazı arkadaşlar faiz binerek yatırabilirsin filan diyorlar ama ?
AOFDESTEK ADMİN Yönetici Admin Katılım 9 Şub 2011 Mesajlar 6,044 Tepkime puanı 25 Puanları 48 Bölüm: İşletme Şehir: Bursa 25 Ara 2010 #2 Maalesef Kayıt yenileme 24 Aralıkta Son Buldu. Bu tarihten sonra herhangi bir mazeretle dahi kaydını yeniletemezsin.
Maalesef Kayıt yenileme 24 Aralıkta Son Buldu. Bu tarihten sonra herhangi bir mazeretle dahi kaydını yeniletemezsin.