kayıtlar nezaman başlıyacak

emirihayat

Yeni Üye
ben iktisat seçtim bana 20 eylül dediler fakat bazılarıda 17 eylülde başlıyacagını söylüyor nasıl kayıt olunuyor ne yapmam lazım gerekli belgeler nelerdir analtırmısınız

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
AÜ'den yapılan açıklamaya göre, 2010 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) sonucunda açıköğretim sistemiyle öğretim yapan fakültelere yerleştirilip yeni kayıt yaptıracak öğrencilerin 20 Eylül tarihinde başlayacak kayıt işlemleri, 15 Ekim günü mesai bitiminde sona erecek.

Adayların 2010-2011 öğretim yılına ilişkin internet başvuru işlemlerini AF BAVURU adresinden yaptıktan sonra, 2010-2011 Öğretim Yılı İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu'nda açıklanan kayıt belgelerini hazırlayarak Açıköğretim Fakültesi bürolarına 20 Eylül-12 Ekim tarihleri arasında bizzat başvurmaları gerekiyor.

Belirtilen tarihler arasında mazeretleri nedeniyle kayıt yaptıramayan adaylar ise 13, 14 ve 15 Ekim günlerinde mazeretlerini kanıtlayan resmi bir belge ile kayıtlarını yaptırabilecek.

15 Ekim'den sonra ise her ne sebeple olursa olsun adayların hiçbir mazereti kabul edilmeyecek ve kayıt süresi kesinlikle uzatılmayacak.
Kolay gelsin:cici

Çevrimiçi üyeler

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd