Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Konum Silinmiş !
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="Hakkiim, post: 299257, member: 176212"]</p><p>Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.Benim sorularım biraz karışık ama anlatmaya çalışayım.1990 doğumluyum,2009-2010 eğitim döneminde ikinci üniversite olarak Kamu Yönetimi bölümüne kayıt yaptırdım.O zaman kredili sistem değildi.Daha sonra örgün öğrenimdeki üniversiteden ayrıldım.AÖF Bürosuna gidip ikinci üniversiteden normal AÖF'ye kaydımıı aldılar.Şuan Kamu Yönetimi 2.Sınıf öğrencisiyim.Şimdi;</p><p></p><p>1)Askerlik tecilim ile ilgili bir problem olur mu? Daha önce aynı dersten ve aynı sınıfta üst üste iki sene kalmama rağmen askerlikten herhangi bir belge almadım.Bundan sonra 29 yaşıma kadar bir problem olur mu?</p><p>2)Şu an iki tane birinci sınıftan yedi tane de ikinci sınıftan toplam 9 dersim var.2.sınıfın ilk dönemi ve 2.sınıfın ikinci döneminde tüm derslerimi versem önlisans diploması alabilir miyim?Yoksa alttan kalan 2 dersimi versem bile o dersler zamanında kredili olmadığı için sıkıntı olur mu ? Eğer önlisans diploması alabilirsem neler yapmam lazım?Nerelere başvurup bu diplomayı almam lazım ? Bir de eğer alabilirsem bu önlisans diplomasıyla KPSS'ye önlisans'tan girebilir miyim ?</p><p>3)Bu kredili sistemde Kamu yönetiminde çan eğrisi var mı ? Yoksa elli üstü geçer diye devam mı ? Eğer çan eğrisi varsa bu sene girdiğimiz vizelerin sınıf ortalamasını nasıl öğrenebilirim ? Ben bir dersten 70 almışım mesela ama yeter mi yetmez mi ortalama kaç ona göre finallere o derse çalışmak istiyorum.</p><p>Yani çok karışık bir olay ama sırf memur olabilmek için uğraşıyorum.Yardım ederseniz sevinirim.Hepinize başarılar.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Hakkiim, post: 299257, member: 176212"] Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.Benim sorularım biraz karışık ama anlatmaya çalışayım.1990 doğumluyum,2009-2010 eğitim döneminde ikinci üniversite olarak Kamu Yönetimi bölümüne kayıt yaptırdım.O zaman kredili sistem değildi.Daha sonra örgün öğrenimdeki üniversiteden ayrıldım.AÖF Bürosuna gidip ikinci üniversiteden normal AÖF'ye kaydımıı aldılar.Şuan Kamu Yönetimi 2.Sınıf öğrencisiyim.Şimdi; 1)Askerlik tecilim ile ilgili bir problem olur mu? Daha önce aynı dersten ve aynı sınıfta üst üste iki sene kalmama rağmen askerlikten herhangi bir belge almadım.Bundan sonra 29 yaşıma kadar bir problem olur mu? 2)Şu an iki tane birinci sınıftan yedi tane de ikinci sınıftan toplam 9 dersim var.2.sınıfın ilk dönemi ve 2.sınıfın ikinci döneminde tüm derslerimi versem önlisans diploması alabilir miyim?Yoksa alttan kalan 2 dersimi versem bile o dersler zamanında kredili olmadığı için sıkıntı olur mu ? Eğer önlisans diploması alabilirsem neler yapmam lazım?Nerelere başvurup bu diplomayı almam lazım ? Bir de eğer alabilirsem bu önlisans diplomasıyla KPSS'ye önlisans'tan girebilir miyim ? 3)Bu kredili sistemde Kamu yönetiminde çan eğrisi var mı ? Yoksa elli üstü geçer diye devam mı ? Eğer çan eğrisi varsa bu sene girdiğimiz vizelerin sınıf ortalamasını nasıl öğrenebilirim ? Ben bir dersten 70 almışım mesela ama yeter mi yetmez mi ortalama kaç ona göre finallere o derse çalışmak istiyorum. Yani çok karışık bir olay ama sırf memur olabilmek için uğraşıyorum.Yardım ederseniz sevinirim.Hepinize başarılar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Konum Silinmiş !