Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
koşullu geçmek hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="chevelle, post: 299835, member: 177990"]</p><p>Merhaba arkadaşlar.</p><p>Ben işletme okumaktayım. Son dönemdeyim.</p><p>Genel ortalamam 2,27. Benim bu bahar döneminde geçen yıldan 6 tane dd dc gibi koşullu geçen notlarım vardı (ff hiç yok). 1 tanede alamadığım ders var. Ders kaydı yapmak için girdiğimde sadece o alamadığım dersi gördüm diğer dd dc leri vermedi. Benim bilgim yıl sonunda ortalama 2 ve üstü ise koşullu dersler geçer doğrultusundaydı. Dönem arasında takip eden dönemde dc dd ler alınır sanıyordum fakat öyle değil sanırım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="chevelle, post: 299835, member: 177990"] Merhaba arkadaşlar. Ben işletme okumaktayım. Son dönemdeyim. Genel ortalamam 2,27. Benim bu bahar döneminde geçen yıldan 6 tane dd dc gibi koşullu geçen notlarım vardı (ff hiç yok). 1 tanede alamadığım ders var. Ders kaydı yapmak için girdiğimde sadece o alamadığım dersi gördüm diğer dd dc leri vermedi. Benim bilgim yıl sonunda ortalama 2 ve üstü ise koşullu dersler geçer doğrultusundaydı. Dönem arasında takip eden dönemde dc dd ler alınır sanıyordum fakat öyle değil sanırım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
koşullu geçmek hakkında