Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Güncel Haberler...
KPSS sonuçlarının tarihi belli oldu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="Hazır-Cevap, post: 240704, member: 97061"]</p><p>Birçok kişinin merakla beklediği KPSS Lisans sonuçlarının açıklanma tarihi ÖSYM tarafından duyuruldu.</p><p></p><p>ÖSYM'nin internet sitesinde yapılan açıklama şöyle: </p><p>10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS-Lisans) değerlendirilmesi çalışmaları tamamlanmış olup, sonuçlar <strong>11 Ağustos 2010 Çarşamba günü saat 14:00'da açıklanacaktır.</strong> Adaylar sonuçları 11 Ağustos 2010 Çarşamba günü saat 14:00'dan itibaren <a href="http://www.osym.gov.tr">ÖSYM:::Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi</a> internet adreslerinden öğrenebileceklerdir.</p><p></p><p>-Hürriyet-</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Hazır-Cevap, post: 240704, member: 97061"] Birçok kişinin merakla beklediği KPSS Lisans sonuçlarının açıklanma tarihi ÖSYM tarafından duyuruldu. ÖSYM'nin internet sitesinde yapılan açıklama şöyle: 10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS-Lisans) değerlendirilmesi çalışmaları tamamlanmış olup, sonuçlar [B]11 Ağustos 2010 Çarşamba günü saat 14:00'da açıklanacaktır.[/B] Adaylar sonuçları 11 Ağustos 2010 Çarşamba günü saat 14:00'dan itibaren [url=http://www.osym.gov.tr]ÖSYM:::Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi[/url] internet adreslerinden öğrenebileceklerdir. -Hürriyet- [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Güncel Haberler...
KPSS sonuçlarının tarihi belli oldu