F fpet Yeni Üye Katılım 3 Nis 2010 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 25 Tem 2010 #1 slm kpss çalışmaları nasıl gidiyor.
A ayberk228 Yeni Üye Katılım 3 Nis 2010 Mesajlar 506 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Bölüm: Halkla İlişkiler Şehir: Eskişehir 26 Tem 2010 #2 ehh ama tam randımanlı gitmiyor daha doğrusu pek düzenli çalışamıyorum. Bir gün sabah çalışıyorsam bir gün akşam çalışıyorum. Türkçe,tarih,coğrafya,hukuk,genel kültür fln korkutmuyorda şu matematik beni düşündürüyor.
ehh ama tam randımanlı gitmiyor daha doğrusu pek düzenli çalışamıyorum. Bir gün sabah çalışıyorsam bir gün akşam çalışıyorum. Türkçe,tarih,coğrafya,hukuk,genel kültür fln korkutmuyorda şu matematik beni düşündürüyor.
M merveg Özel Üye Katılım 14 Ocak 2009 Mesajlar 623 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Şehir: Adana 26 Tem 2010 #3 ben de gireceğim ama hiç çalışmıyorum.2 tane bütünleme dersim var.onlara ağırlık veriyorum=(
T theliman Yeni Üye Katılım 11 Nis 2009 Mesajlar 52 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 26 Tem 2010 #4 merveg' Alıntı: ben de gireceğim ama hiç çalışmıyorum.2 tane bütünleme dersim var.onlara ağırlık veriyorum=( Genişletmek için tıkla ... Slm. siz de aöf sosyal hizmetler mi okuyorsunuz?
merveg' Alıntı: ben de gireceğim ama hiç çalışmıyorum.2 tane bütünleme dersim var.onlara ağırlık veriyorum=( Genişletmek için tıkla ... Slm. siz de aöf sosyal hizmetler mi okuyorsunuz?