Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Her Telden
Kulagımıza küpe olsun....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="ATTİLA, post: 194063, member: 127242"]</p><p>Kulağınıza küpe olsun</p><p>İmkânlarının altında yaşa. Bol bol gülümse. Hem maliyeti sıfırdır, hem de bedeline paha biçilmez.</p><p>Asla birilerinin umudunu kırma. Belki de sahip oldukları tek şey odur.</p><p>Esinin en iyi arkadaşı ol.</p><p>** İlk izlenimlere güvenme. Zarif ol. Kimseyi bile bile kendinden soğutma.</p><p>** Birisine "seni seviyorum" deme fırsatını asla kaçırma.</p><p>** Kimse tek basına başaramaz.</p><p>** Sana yardımcı olanlara minnet duy.</p><p>** Zamanı ve sözleri dikkatsizce kullanma. İkisi de geri alınamaz. "Keşke" sözcüğü yerine "bir dahaki sefere" demeyi dene.</p><p>Yaslan; ama paslanma.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="ATTİLA, post: 194063, member: 127242"] Kulağınıza küpe olsun İmkânlarının altında yaşa. Bol bol gülümse. Hem maliyeti sıfırdır, hem de bedeline paha biçilmez. Asla birilerinin umudunu kırma. Belki de sahip oldukları tek şey odur. Esinin en iyi arkadaşı ol. ** İlk izlenimlere güvenme. Zarif ol. Kimseyi bile bile kendinden soğutma. ** Birisine "seni seviyorum" deme fırsatını asla kaçırma. ** Kimse tek basına başaramaz. ** Sana yardımcı olanlara minnet duy. ** Zamanı ve sözleri dikkatsizce kullanma. İkisi de geri alınamaz. "Keşke" sözcüğü yerine "bir dahaki sefere" demeyi dene. Yaslan; ama paslanma. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Her Telden
Kulagımıza küpe olsun....