lütfen ilgilenir misiniz

ezgi alp

Yeni Üye
mrb arkadaşlar.ben öss tercih zamanında tercih yapamadım.şimdi ek yerleştirmeleri bekliyorum açıköğretime tercih yapmak için.sorum bu tercihlerde de istediğim bölümü seçebilir miyim bide tercih yaptıktan sonra kayıtlara yetişebilecek miyim.sistem hakkında bilgi alabilr miyim.teşekkürler.

jojo

Yeni Üye
'istediğim bölümü seçebilir miyim' derken biliyorsun ki tercih yapabilmemiz için önümüzde baraj var. gereken barajı aştığın takdirde elbette seçebilirsin.sen özellikle aof de hangi bölümü istediğini burda belirtirsen daha sağlıklı yardımcı olabiliriz.

Toprak63

Yeni Üye
mrb arkadaşlar.ben öss tercih zamanında tercih yapamadım.şimdi ek yerleştirmeleri bekliyorum açıköğretime tercih yapmak için.sorum bu tercihlerde de istediğim bölümü seçebilir miyim bide tercih yaptıktan sonra kayıtlara yetişebilecek miyim.sistem hakkında bilgi alabilr miyim.teşekkürler.

Öss de 2 yıllık barajı aştıysan aöf için 2 yıllıklardan istediğini ek yerleştirmelerde yazarsın.4 yıllık barajı aştıysan eğer aöf de 4 yıllık istediğin ve varolan bölümleri yazabilirsin.Kayıtlara yetişirsin merak etme.Aöf sisteminide daha ben önce arkadaşlarım siteye atmıştı.Yinede biraz bilğilendireyim .Kayıt yaptıktan sonra sana kitap verirler ister o kitaptan ister yardımcı kaynaktan çok çalışırsın geçersin bu kadar basit :D

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,728
Son üye
Merlin AI row