Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Lütfen yardım edin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="nazlii, post: 152730, member: 117071"]</p><p>Aslında biz yaklaşık 1 sene önce 2. üniversiteye bakmış bölüm tercihini zamanı gelince yaparız demiştik.</p><p>Daha sonra arkadaşlar bilg. bölümünden işletmeye geçebileceğimizi sadece bunun sonunda da ayrı bir diploma alacağımızı söylemişler arkadaşa .</p><p></p><p>Bu konuda herhangi bir bilgim yok şuan stajdayım fırsat buldukça araştırma yapmaya çalışıyorum onun dışında internet gibi herhangi bir imkanım yok.</p><p></p><p>2. üniversite ise siteden kopyaladım böyle birşey :</p><p>Herhangi bir üniversitenin örgün bölümlerinde okuyan öğrenciler ve örgün eğitim mezunları, aşağıda belirtilen koşulları sağlamaları halinde Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS)’na tekrar girmeden, aynı zamanda Anadolu Üniversitesinin uzaktan eğitim veren Açıköğretim Fakültesi Ön Lisans (İngilizce Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği ve Bilgi Yönetimi programları hariç), İktisat ve İşletme Fakültesi lisans programlarından sadece birine kayıt yaptırarak farklı bir alanda kendilerini geliştirme fırsatı bulmaktadır.</p><p></p><p>2 veya 4 yıllık örgün Yükseköğretim bölümlerinde kayıtlı öğrenciler veya mezunlar istedikleri takdirde, okumakta veya mezun oldukları alanlarda olmamak üzere, bölümler yer alıyor işte</p><p></p><p>Şimdi eğer işletme okuyupta diploma 4 senelik olmayacaksa diye düşünüp ikisinin arasında kaldık </p><p></p><p>yardımlarınız için çok teşekkürler kafamız acayip derecede karışmış durumda</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="nazlii, post: 152730, member: 117071"] Aslında biz yaklaşık 1 sene önce 2. üniversiteye bakmış bölüm tercihini zamanı gelince yaparız demiştik. Daha sonra arkadaşlar bilg. bölümünden işletmeye geçebileceğimizi sadece bunun sonunda da ayrı bir diploma alacağımızı söylemişler arkadaşa . Bu konuda herhangi bir bilgim yok şuan stajdayım fırsat buldukça araştırma yapmaya çalışıyorum onun dışında internet gibi herhangi bir imkanım yok. 2. üniversite ise siteden kopyaladım böyle birşey : Herhangi bir üniversitenin örgün bölümlerinde okuyan öğrenciler ve örgün eğitim mezunları, aşağıda belirtilen koşulları sağlamaları halinde Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS)’na tekrar girmeden, aynı zamanda Anadolu Üniversitesinin uzaktan eğitim veren Açıköğretim Fakültesi Ön Lisans (İngilizce Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği ve Bilgi Yönetimi programları hariç), İktisat ve İşletme Fakültesi lisans programlarından sadece birine kayıt yaptırarak farklı bir alanda kendilerini geliştirme fırsatı bulmaktadır. 2 veya 4 yıllık örgün Yükseköğretim bölümlerinde kayıtlı öğrenciler veya mezunlar istedikleri takdirde, okumakta veya mezun oldukları alanlarda olmamak üzere, bölümler yer alıyor işte Şimdi eğer işletme okuyupta diploma 4 senelik olmayacaksa diye düşünüp ikisinin arasında kaldık yardımlarınız için çok teşekkürler kafamız acayip derecede karışmış durumda [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Lütfen yardım edin