Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Lütfen yardım edin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="nazlii, post: 152739, member: 117071"]</p><p>Yardımlarınız için çok teşekkürler peki bölüm konusunda bir öneriniz olabilir mi bana aileme yük olmadan artık kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum.Bir taraftan iş ilanlarına bakıyorum bir taraftanda kendime iş imkanı olabilecek bir meslek seçmeye çalışıyorum.Bölümler bunlar;</p><p>Ev İdaresi, Sosyal Bilimler, Halkla İlişkiler, Yerel Yönetimler, Dış Ticaret,</p><p>Muhasebe, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Bankacılık ve Sigortacılık, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, İlahiyat, </p><p>Laborant ve Veteriner Sağlık Önlisans, Tarım Önlisans, Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi Emlak ve Emlak Yönetimi Önlisans Programı İnsan Kaynakları Önlisans Programı</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="nazlii, post: 152739, member: 117071"] Yardımlarınız için çok teşekkürler peki bölüm konusunda bir öneriniz olabilir mi bana aileme yük olmadan artık kendi ayaklarım üstünde durmak istiyorum.Bir taraftan iş ilanlarına bakıyorum bir taraftanda kendime iş imkanı olabilecek bir meslek seçmeye çalışıyorum.Bölümler bunlar; Ev İdaresi, Sosyal Bilimler, Halkla İlişkiler, Yerel Yönetimler, Dış Ticaret, Muhasebe, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Bankacılık ve Sigortacılık, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, İlahiyat, Laborant ve Veteriner Sağlık Önlisans, Tarım Önlisans, Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi Emlak ve Emlak Yönetimi Önlisans Programı İnsan Kaynakları Önlisans Programı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Lütfen yardım edin