Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Lütfen Yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="Toprak63, post: 102812, member: 14096"]</p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen">Degerli Adminim,Saygı değer moderator arkadaşlarım ve sevgili üyeler:</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen">Ben 2. sınıf halkla ilişkiler öğrencisiyim.Derslerim;</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"><span style="color: Black">1)Halkla ilişkilerde uyg. teknikleri</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"><span style="color: Black">2)Halkla ilişkiler uygulamaları ve örnek olaylar</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"><span style="color: Black">3)Halkla ilişkiler yazarlığı</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"><span style="color: Black">4)Kurumsal iletişim yöntemi</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"><span style="color: Black">5)İkna ve konuşma</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"><span style="color: Black">6)Türk dili ve edebiyatı</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen"></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: DarkGreen">Bana bu konuların soru bankası ve konu anlatımı lazım yardımcı olurmusunuz ? benim için çok önemli teşekkür ederim.</span></span></strong></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Toprak63, post: 102812, member: 14096"] [B][SIZE="4"][COLOR="DarkGreen"]Degerli Adminim,Saygı değer moderator arkadaşlarım ve sevgili üyeler: Ben 2. sınıf halkla ilişkiler öğrencisiyim.Derslerim; [COLOR="Black"]1)Halkla ilişkilerde uyg. teknikleri 2)Halkla ilişkiler uygulamaları ve örnek olaylar 3)Halkla ilişkiler yazarlığı 4)Kurumsal iletişim yöntemi 5)İkna ve konuşma 6)Türk dili ve edebiyatı[/COLOR] Bana bu konuların soru bankası ve konu anlatımı lazım yardımcı olurmusunuz ? benim için çok önemli teşekkür ederim.[/COLOR][/SIZE][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Lütfen Yardım