Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
[ Lütfen Yardımcı Olun !... ]
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="esmerprens, post: 267621, member: 160683"]</p><p>2 Yıl Bilg. Muhasebe bölümü okudum örgün daha sonra 2+2 yaptım şu an İşletme Bölümü 4. Sınıf Öğrencisiyim bu sene inşallah hayırlısıyla ünüversite bitiyor fakat sitelerde araştırdım pek tatmin olmadım burada aklımdaki bazı soru işaretlerine yanıt bulmak istiyorum.</p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red">1.</span> Mezun olduktan sonra Serbest Muhasebecilik Sertifikası alabiliyormuyuz şartları nelerdir ?</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red">2.</span> Yüksek Lisans okuyabiliyormuşuz Diye okudum sitelerde onun Başvuruları nasıl yapılıyo ?</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red">3.</span> Bu sene kpss ye lisans düzeyi girmeyi düşünüyorum inş. peki sorular nasıl olucak hangi alanlardan çıkıcak bi örneği varmı görebilirmiyiz ?</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red">4.</span> Bu Bölüm Mezunlarının en mantıklı yapması gereken meslek tercihi ne olmalı !...</span></strong></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="esmerprens, post: 267621, member: 160683"] 2 Yıl Bilg. Muhasebe bölümü okudum örgün daha sonra 2+2 yaptım şu an İşletme Bölümü 4. Sınıf Öğrencisiyim bu sene inşallah hayırlısıyla ünüversite bitiyor fakat sitelerde araştırdım pek tatmin olmadım burada aklımdaki bazı soru işaretlerine yanıt bulmak istiyorum. [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]1.[/COLOR] Mezun olduktan sonra Serbest Muhasebecilik Sertifikası alabiliyormuyuz şartları nelerdir ?[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]2.[/COLOR] Yüksek Lisans okuyabiliyormuşuz Diye okudum sitelerde onun Başvuruları nasıl yapılıyo ?[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]3.[/COLOR] Bu sene kpss ye lisans düzeyi girmeyi düşünüyorum inş. peki sorular nasıl olucak hangi alanlardan çıkıcak bi örneği varmı görebilirmiyiz ?[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]4.[/COLOR] Bu Bölüm Mezunlarının en mantıklı yapması gereken meslek tercihi ne olmalı !...[/FONT][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
[ Lütfen Yardımcı Olun !... ]