Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
[ Lütfen Yardımcı Olun !... ]
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="AOFDESTEK, post: 267625, member: 2"]</p><p>1. Mezun olduktan sonra SM olabilirsin ama bildiğim 2 yıl staj yapman gerektiği. En doğru bilgiyi verdiğim linkten öğrenebilirsin. <a href="http://www.alomaliye.com/smmm_kanunu.htm">3568 Sayl SMMM Kanunu ...www.alomaliye.com...</a></p><p></p><p>2 . Yüksek Lisans Okuyabilirsin. ALES sınavına girmen gerekiyor. Sınavı ÖSYM yapıyor, yılda iki kez Marty ve Eylül aylarında yapılıyor. İki sınav birbirinden bağımsız birisine girmen yeterli. Ama 70 in üzerinde bir not almanı tavsiye ediyorum işyi bir ünv. girmek istiyorsan. Ayrıca başvurduğun ünv. şartlarınıda yerine getirmen gerekiyor vs.</p><p></p><p>3. KPSS Lisans sorularına göz atabilirsin. Forumumuzda KPSS bölümü bulunmaktadır.</p><p></p><p>4. İşletme Mezunları her sektörde yönetici asistanlığı yapabilir, bankacılık sektöründe çalışabilir, muhasebeci veya mali müşavir olabilir. Devletin çeşitli bölümlerinde yönetici olabilir. </p><p></p><p>Başka sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="AOFDESTEK, post: 267625, member: 2"] 1. Mezun olduktan sonra SM olabilirsin ama bildiğim 2 yıl staj yapman gerektiği. En doğru bilgiyi verdiğim linkten öğrenebilirsin. [url=http://www.alomaliye.com/smmm_kanunu.htm]3568 Sayl SMMM Kanunu ...www.alomaliye.com...[/url] 2 . Yüksek Lisans Okuyabilirsin. ALES sınavına girmen gerekiyor. Sınavı ÖSYM yapıyor, yılda iki kez Marty ve Eylül aylarında yapılıyor. İki sınav birbirinden bağımsız birisine girmen yeterli. Ama 70 in üzerinde bir not almanı tavsiye ediyorum işyi bir ünv. girmek istiyorsan. Ayrıca başvurduğun ünv. şartlarınıda yerine getirmen gerekiyor vs. 3. KPSS Lisans sorularına göz atabilirsin. Forumumuzda KPSS bölümü bulunmaktadır. 4. İşletme Mezunları her sektörde yönetici asistanlığı yapabilir, bankacılık sektöründe çalışabilir, muhasebeci veya mali müşavir olabilir. Devletin çeşitli bölümlerinde yönetici olabilir. Başka sorularınız varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
[ Lütfen Yardımcı Olun !... ]