Lütfen Yetkili arkadaslar lutfen yardım etsın!!

milchbestandteile

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
kolay gelsın oncelıkle ben adalet bolumunde okuyan bı ogrencıyım ve 2. sınıfa gecmıs bulunmaktayım .yenı dersler gelmıs bulunmakta kradılı sıstemle beraber ve ders ısımlerı degısmıs durumda.okulun verdıgı kıtaplarla derslerı anlayamadıgımız ıcın yardımcı kıtapla desteklenıyorduk ama bu sene yenı bı kaynak yok ve eskı kaynaklardakı dersler yenı kradılı sıstemın ıcerıgını kapsamıyo lutfen nasıl calısıcaz ısım degısse bıle ıcerık aynımı kaldı lutfen yardım edın napıcaz ? :(

kolay gelsın oncelıkle ben adalet bolumunde okuyan bı ogrencıyım ve 2. sınıfa gecmıs bulunmaktayım .yenı dersler gelmıs bulunmakta kradılı sıstemle beraber ve ders ısımlerı degısmıs durumda.okulun verdıgı kıtaplarla derslerı anlayamadıgımız ıcın yardımcı kıtapla desteklenıyorduk ama bu sene yenı bı kaynak yok ve eskı kaynaklardakı dersler yenı kradılı sıstemın ıcerıgını kapsamıyo lutfen nasıl calısıcaz ısım degısse bıle ıcerık aynımı kaldı lutfen yardım edın napıcaz ? :(

Bu yıl yeni sisteme göre yardımcı kitap basılmayacak. Önümüzdeki yıllardada basılmayacak. Sizler okulun verdiği kitaplara çalışmaya başlamalısınız. En doğru bilgiler onların içerisimnde yer alıyor.

evet ama anlamadığım iki konu birincisi kitap bi konuyu o kadar uzun ve derinlemesine açıklamış ki sinir oldum.ikincisi de çıkmış soruları nerden bulabilirim???

evet ama anlamadığım iki konu birincisi kitap bi konuyu o kadar uzun ve derinlemesine açıklamış ki sinir oldum.ikincisi de çıkmış soruları nerden bulabilirim???

Kitapları herkesin rahatlıkla anlayabilmesi için ayrıntılı ve açıklayıcı yazmışlar, ki herkesin anlama kapasitesi bir değil bu yüzden. Çıkmış soruları
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
adresinde bulabilirsiniz...

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son Mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,557
Kullanıcılar
90,661
Son üye
Dicleyyh
Geri