Maliyeyi kazandım ama kamu yönetim okumak istiyorum

black-live

Yeni Üye
slm arkadaşlar benim şöyle bir problemim var tercih verirken maliyeyi vermiştim ama araştırdığım zaman maliye de pek iş olmadığını farketim bunun yerine kamu yönetimi okumak istiyorum bunu için ne yapmam gerek... Yardımcı olan arkadaşlar olursa sevinirim şimdiden teşekürederim:(

imqossibLe

Yeni Üye
:(:(:(bildigim kadarıyla öss den tercihler degiştirilmemek uzere verildi. ancak kılavuzun sonundaki dilekceler bölümünde bir tane dilekce ile itiraz edip degiştirebiliyormusun [/B]

Linsey

Özel Üye
slm arkadaşlar benim şöyle bir problemim var tercih verirken maliyeyi vermiştim ama araştırdığım zaman maliye de pek iş olmadığını farketim bunun yerine kamu yönetimi okumak istiyorum bunu için ne yapmam gerek... Yardımcı olan arkadaşlar olursa sevinirim şimdiden teşekürederim:(
Tekrar össye giriP , kamu yönetimini seçmeniz gerekiyor.

ragut

Banned
Arkadaşım kamu yönetimi okuyupta kafayımı sıyıracaksın sen mailyeye devam et kamu yönetiminde öğrendiğin şeyler 40 yıl geçse karşına çıkmaz ayrıyeten kamuy önetimi mezunu olunca seni bakan yapmazlar

sonsuzluk

Banned
Asıl maliye bölümünde iş olanağı çok en basitinden muhasebeci olup mali müşavirliğe geçebilirsin Bence yanlış düşünüyosun

velvele

Yeni Üye
http://www.acikogretim.net/ de geçiş yapılabilecek programlar tablo halinde verilmiş. Maliye- iktisat,maliye,k.yönetimi yazıyor, bir bak istersen:)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob