Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Her Telden
manyak cevaplar..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="wow, post: 205417, member: 130132"]</p><p><strong>bir telefoncuya giren çocuk nakia 3310'ları incelemektedir. </strong></p><p><strong>gülen bir yüzle onu izleyen kasiyere döner ve sorar: </strong></p><p><strong>-abi bunun şarjı bi hafta gider mi? </strong></p><p><strong>-sırtında bi aküyle dolaşırsan gider </strong></p><p><strong>----------------------------------------------------------- </strong></p><p><strong>bir toplantıda bir genç mehmet akif'i küçük düşürmek için sorar; </strong></p><p><strong>-affedersiniz, siz veteriner misiniz? </strong></p><p><strong>mehmet akif'in cevabı; </strong></p><p><strong>-evet, bir yeriniz mi ağrıyordu ? </strong></p><p><strong>----------------------------------------------------------- </strong></p><p><strong>kulaklarının büyüklüğü ile ünlü galileo'ye hasımlarından biri: </strong></p><p><strong>- "efendim", demiş. </strong></p><p><strong>"kulaklarınız, bir insan için biraz büyük değil mi?" </strong></p><p><strong>galileo: </strong></p><p><strong>- "doğru", demiş. "benim kulaklarım bir insan için biraz büyük ama, </strong></p><p><strong>seninkiler bir eşek için fazla küçük sayılmaz mı?" </strong></p><p><strong>----------------------------------------------------------- </strong></p><p><strong>nasreddin hocaya , timurun "seninle bir eşşek arasında ne kadar fark var" </strong></p><p><strong>sorusuna hocanın "benimle bir eşşek arasında iki arşın fark var" </strong></p><p><strong>demesi.(o esnada hoca ile timurun arasında iki arşın boyu uzaklık </strong></p><p><strong>olmaktadır) </strong></p><p><strong>----------------------------------------------------------- </strong></p><p><strong>muhabir: müslüm bey, hakan taşıyan için arabeskin yeni peygamberi </strong></p><p><strong>diyorlar. </strong></p><p><strong>ne diyorsunuz? </strong></p><p><strong>müslüm gürses: ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum. </strong></p><p><strong>------------------------------------------------------------ </strong></p><p><strong>kral tv de vj konu açmıştır benim için nelerinizi feda edersiniz diye </strong></p><p><strong>arayanlar soyluyor evimi, arabamı, herşeyimi...vatandaşın biride çıkar </strong></p><p><strong>-ben 200 milyon veririm!! </strong></p><p><strong>kadın donakalır nası yani? </strong></p><p><strong>-sen etsen etsen 50 kilo edersin,kaşarın kilosuda 4 milyon 4x50:200 eheheh </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>----------------------------------------------------------- </strong></p><p><strong>hoca sınıfa girer, öğrenciler ayağa kalkar selam verir otururlar. </strong></p><p><strong>hoca birden dellenir: </strong></p><p><strong>hoca : "ben size oturun demedim ki hebele hübele" </strong></p><p><strong>eleman: "kalkın da dememiştiniz" </strong></p><p><strong>hoca : "...fatal error..." </strong></p><p><strong>----------------------------------------------------------- </strong></p><p><strong>[ Sansür ] pizzacı kızın telefonda belkide ilk aldığı pizza siparişi: </strong></p><p><strong>pizacı kız:buyrun efendim xyz pizza </strong></p><p><strong>eleman:3 tane parça pizza adres: xqw </strong></p><p><strong>pizzacı kız:efendim 3 parça pizza gönderemiyoruz en az 5 parça olmalı </strong></p><p><strong>eleman: ee iyi o zaman sen o 3'ü 5'e böl öyle gönder... </strong></p><p><strong>------------------------------------------------------------ </strong></p><p><strong>hülya avşar: "hiç aynaya baktın mı? sen de popstar hali var mı?" </strong></p><p><strong>ajdar: "aynaya değil ama size bakınca kendimi bayağı star gibi hissediyorum </strong></p><p><strong>-------------------------------------------------------------- </strong></p><p><strong>ismail dümbüllü sahnedeyken izleyicilerden biri sahneye hıyar atar.dümbüllü hıyarı eline alıp "biri kartvizitini yollamış" der.</strong></p><p><strong>------------------------------------------------------------------</strong></p><p><strong>ingiliz lordu <span style="color: red">Atatürk</span>'ün daveti üzerine istanbul'a gelir.ingiliz lordu şerefine verilen yemekte servis yapan türk elindeki tepsiyi devirir.herkes büyük bi şaşkınlık içinde kalmıştır ve atatürk'ün ne tepki vereceği beklenirken, atatürk ingiliz lorduna dönerek: </strong></p><p><strong><span style="color: red">"HALKIM HERŞEYİ BECERİYOR DA Bİ TEK UŞAKLIĞI BECEREMİYOR".</span></strong></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="wow, post: 205417, member: 130132"] [B]bir telefoncuya giren çocuk nakia 3310'ları incelemektedir. gülen bir yüzle onu izleyen kasiyere döner ve sorar: -abi bunun şarjı bi hafta gider mi? -sırtında bi aküyle dolaşırsan gider ----------------------------------------------------------- bir toplantıda bir genç mehmet akif'i küçük düşürmek için sorar; -affedersiniz, siz veteriner misiniz? mehmet akif'in cevabı; -evet, bir yeriniz mi ağrıyordu ? ----------------------------------------------------------- kulaklarının büyüklüğü ile ünlü galileo'ye hasımlarından biri: - "efendim", demiş. "kulaklarınız, bir insan için biraz büyük değil mi?" galileo: - "doğru", demiş. "benim kulaklarım bir insan için biraz büyük ama, seninkiler bir eşek için fazla küçük sayılmaz mı?" ----------------------------------------------------------- nasreddin hocaya , timurun "seninle bir eşşek arasında ne kadar fark var" sorusuna hocanın "benimle bir eşşek arasında iki arşın fark var" demesi.(o esnada hoca ile timurun arasında iki arşın boyu uzaklık olmaktadır) ----------------------------------------------------------- muhabir: müslüm bey, hakan taşıyan için arabeskin yeni peygamberi diyorlar. ne diyorsunuz? müslüm gürses: ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum. ------------------------------------------------------------ kral tv de vj konu açmıştır benim için nelerinizi feda edersiniz diye arayanlar soyluyor evimi, arabamı, herşeyimi...vatandaşın biride çıkar -ben 200 milyon veririm!! kadın donakalır nası yani? -sen etsen etsen 50 kilo edersin,kaşarın kilosuda 4 milyon 4x50:200 eheheh ----------------------------------------------------------- hoca sınıfa girer, öğrenciler ayağa kalkar selam verir otururlar. hoca birden dellenir: hoca : "ben size oturun demedim ki hebele hübele" eleman: "kalkın da dememiştiniz" hoca : "...fatal error..." ----------------------------------------------------------- [ Sansür ] pizzacı kızın telefonda belkide ilk aldığı pizza siparişi: pizacı kız:buyrun efendim xyz pizza eleman:3 tane parça pizza adres: xqw pizzacı kız:efendim 3 parça pizza gönderemiyoruz en az 5 parça olmalı eleman: ee iyi o zaman sen o 3'ü 5'e böl öyle gönder... ------------------------------------------------------------ hülya avşar: "hiç aynaya baktın mı? sen de popstar hali var mı?" ajdar: "aynaya değil ama size bakınca kendimi bayağı star gibi hissediyorum -------------------------------------------------------------- ismail dümbüllü sahnedeyken izleyicilerden biri sahneye hıyar atar.dümbüllü hıyarı eline alıp "biri kartvizitini yollamış" der. ------------------------------------------------------------------ ingiliz lordu [COLOR=red]Atatürk[/COLOR]'ün daveti üzerine istanbul'a gelir.ingiliz lordu şerefine verilen yemekte servis yapan türk elindeki tepsiyi devirir.herkes büyük bi şaşkınlık içinde kalmıştır ve atatürk'ün ne tepki vereceği beklenirken, atatürk ingiliz lorduna dönerek: [COLOR=red]"HALKIM HERŞEYİ BECERİYOR DA Bİ TEK UŞAKLIĞI BECEREMİYOR".[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Her Telden
manyak cevaplar..