Merhaba Arkadaşlar Acemice Bir Sorum Olucak

basarann

Yeni Üye
Arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım. 4 yıllık örgün öğretim mezunuyum ama ben sosyoloji okumak istiyorum. Bu sene öss sınavına da girmedim. Açık öğretimden tercih yapabilir miyim. Geçen sene yapılmış bu senede yapılacakmı yoksa geçen seneye özel bir uygulamamıydı

pegasus_dna

Forum Editörü
hayır tercih yapamazsınız ygs yani öss sınavına girmeniz gerekiyordu ....seneye sınava girceksiniz artık.....

kartal4500

Yeni Üye
Arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım. 4 yıllık örgün öğretim mezunuyum ama ben sosyoloji okumak istiyorum. Bu sene öss sınavına da girmedim. Açık öğretimden tercih yapabilir miyim. Geçen sene yapılmış bu senede yapılacakmı yoksa geçen seneye özel bir uygulamamıydı
arkadaşım tercih falan yapmıyacaksın.ikinci üniversite kayıtları başladığında örgün öğretim diplomanla gidip ikinci üniversite olarak kaydolabilirsin.öss ye girmen gerekmiyor.ama öss ye girip yerleşen adama göre daha fazla harç ödüyosun.yıllık 100 tl gibi.yok ben fazla para ödemek istemiyorum dersen öss ye girip tercih yapıp yerleşmen gerekiyor......

basarann

Yeni Üye
Kartal açıklaman için teşekkür ederim. Açıklayıcı oldu. Yıllık 100 tl öderiz fazladan bir sene kaybetmektense

kartal4500

Yeni Üye
Kartal açıklaman için teşekkür ederim. Açıklayıcı oldu. Yıllık 100 tl öderiz fazladan bir sene kaybetmektense
rica ederim.bencede mantıklısı fazla para ödeyip yıl kaybetmemek.başarılar sana yeni bölümünde.bu yıl ki kayıtları kaçırma eylül gibi açıklarlar ne zaman başlıyacağını.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd