Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
merhaba arkadaşlar lütfen yardım edin bana..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="AOFDESTEK, post: 272629, member: 2"]</p><p>Prg.Kodu: 1056079 Program Adı: Tıbbi Laboratuvar Teknikleri (Açıköğretim)(Uzaktan Eğitim) Puan Türü:YGS-2 Kontenjan:100 Açıklamalar:81,285 2010 En. Küç.Puan:123.088 Yerleştirme Öncelikleri: 08,2,D,90</p><p> </p><p></p><p>81. Bu programda staj zorunluluğu bulunmaktadır.</p><p></p><p>285. Bu programda dersler internete dayalı eğitim sistemiyle</p><p>yürütülecektir. Programa alınan öğrencilerin bir kişisel bilgisayarı</p><p>kullanma olanağına, yaygın işletim sistemlerini ve büro yazılımlarını</p><p>çalıştırabilme gibi temel bilgisayar kullanım becerilerine sahip</p><p>olmaları gerekmektedir. Programdaki derslerin bir bölümüne internet</p><p>üzerinden katılım zorunlu olduğundan öğrencilerin öğretim süresi</p><p>boyunca internete erişim olanağı bulunmalıdır. Programdaki</p><p>uygulama dersleri Eskişehir’de yapılacaktır. Program ile ilgili</p><p>ayrıntılı bilgi üniversiteden edinilmelidir.</p><p></p><p></p><p>Bir çok üniversite öğrencisi adayı, tercihlerini yaparken Tablo 3A‘da yer alan yerleştirme öncelikleri yerleştirme öncelikleri sütunundaki rakam ve harflerin ne anlama geldiğini bilmiyor. Bu da tercihlerini yaparken yerleştirme önceliklerinin göz ardı edilmesine bağlı olarak yanlış tercihlerin yapılmasına sebep olabiliyor. Yerleştirme öncelikleri sütunundaki virgül ile ayrılan sayılar ve harfler ilgili programa son yerleştirilen adaya ait bilgiler şunlardır: </p><p></p><p>Yerleştirme önceliği nedir? </p><p></p><p>Tablo 3a’daki yerleştirme önceliği rakamları, harfleri neyi temsil etmektedir? </p><p></p><p>ÖSYS tercih kılavuzu tablo 3A’daki yerleştirme önceliği nedir</p><p></p><p>İlk sıradaki iki basamaklı sayı mezun olunan yılın son iki rakamını,</p><p>İkinci sıradaki tek basamaklı sayı mezun olunan okulun tür grubu kodunu,</p><p>Üçüncü sıradaki harf METEB içinden (İ) veya dışından (D) yapılmış olduğunu,</p><p>Sondaki iki basamaklı sayı ise doğum yılının son iki basamağını göstermektedir.</p><p>İkinci sıradaki okul türü grubu için kullanılan kodların karşılığı olan okul türleri aşağıdaki gibidir:</p><p>4. Karşılığı Anadolu teknik lisesi</p><p>3. Karşılığı Teknik lise veya anadolu meslek lisesi</p><p>2. Karşılığı Meslek lisesi</p><p>1. Karşılığı Çok eski yıllarda enstitü adı altında mezun olunan meslek lisesini ifade eder.</p><p>Meslek yüksekokulları programlarına yerleştirme yapılırken mezuniyet yılı, meslek liselerinin tür grubu, yerleştirmenin METEB içinden veya dışından yapılmış olması ve doğum yılı önemli rol oynamaktadır. Bir programın karşısındakiYerleştirme Öncelikleri bu programa yerleştirilen son adayın sözü edilen öncelikler yönünden sahip olduğu özellikleri göstermektedir.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="AOFDESTEK, post: 272629, member: 2"] Prg.Kodu: 1056079 Program Adı: Tıbbi Laboratuvar Teknikleri (Açıköğretim)(Uzaktan Eğitim) Puan Türü:YGS-2 Kontenjan:100 Açıklamalar:81,285 2010 En. Küç.Puan:123.088 Yerleştirme Öncelikleri: 08,2,D,90 81. Bu programda staj zorunluluğu bulunmaktadır. 285. Bu programda dersler internete dayalı eğitim sistemiyle yürütülecektir. Programa alınan öğrencilerin bir kişisel bilgisayarı kullanma olanağına, yaygın işletim sistemlerini ve büro yazılımlarını çalıştırabilme gibi temel bilgisayar kullanım becerilerine sahip olmaları gerekmektedir. Programdaki derslerin bir bölümüne internet üzerinden katılım zorunlu olduğundan öğrencilerin öğretim süresi boyunca internete erişim olanağı bulunmalıdır. Programdaki uygulama dersleri Eskişehir’de yapılacaktır. Program ile ilgili ayrıntılı bilgi üniversiteden edinilmelidir. Bir çok üniversite öğrencisi adayı, tercihlerini yaparken Tablo 3A‘da yer alan yerleştirme öncelikleri yerleştirme öncelikleri sütunundaki rakam ve harflerin ne anlama geldiğini bilmiyor. Bu da tercihlerini yaparken yerleştirme önceliklerinin göz ardı edilmesine bağlı olarak yanlış tercihlerin yapılmasına sebep olabiliyor. Yerleştirme öncelikleri sütunundaki virgül ile ayrılan sayılar ve harfler ilgili programa son yerleştirilen adaya ait bilgiler şunlardır: Yerleştirme önceliği nedir? Tablo 3a’daki yerleştirme önceliği rakamları, harfleri neyi temsil etmektedir? ÖSYS tercih kılavuzu tablo 3A’daki yerleştirme önceliği nedir İlk sıradaki iki basamaklı sayı mezun olunan yılın son iki rakamını, İkinci sıradaki tek basamaklı sayı mezun olunan okulun tür grubu kodunu, Üçüncü sıradaki harf METEB içinden (İ) veya dışından (D) yapılmış olduğunu, Sondaki iki basamaklı sayı ise doğum yılının son iki basamağını göstermektedir. İkinci sıradaki okul türü grubu için kullanılan kodların karşılığı olan okul türleri aşağıdaki gibidir: 4. Karşılığı Anadolu teknik lisesi 3. Karşılığı Teknik lise veya anadolu meslek lisesi 2. Karşılığı Meslek lisesi 1. Karşılığı Çok eski yıllarda enstitü adı altında mezun olunan meslek lisesini ifade eder. Meslek yüksekokulları programlarına yerleştirme yapılırken mezuniyet yılı, meslek liselerinin tür grubu, yerleştirmenin METEB içinden veya dışından yapılmış olması ve doğum yılı önemli rol oynamaktadır. Bir programın karşısındakiYerleştirme Öncelikleri bu programa yerleştirilen son adayın sözü edilen öncelikler yönünden sahip olduğu özellikleri göstermektedir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
merhaba arkadaşlar lütfen yardım edin bana..