C cererr Yeni Üye Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: İstanbul 6 Ocak 2009 #1 merhaba ben Ceren, 4.sınıf iktisat da yım. istanbul Marmara üni. de a.ö lilere ders veriliyor muş? bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Teşekkürler.
merhaba ben Ceren, 4.sınıf iktisat da yım. istanbul Marmara üni. de a.ö lilere ders veriliyor muş? bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Teşekkürler.
L Linsey Özel Üye Katılım 26 May 2008 Mesajlar 458 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Şehir: Adana 7 Ocak 2009 #2 cererr' Alıntı: merhaba ben Ceren, 4.sınıf iktisat da yım. istanbul Marmara üni. de a.ö lilere ders veriliyor muş? bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Merhaba ; 4. Sınıf Dersleri için, yüz yüze öğretim yoktur.
cererr' Alıntı: merhaba ben Ceren, 4.sınıf iktisat da yım. istanbul Marmara üni. de a.ö lilere ders veriliyor muş? bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Merhaba ; 4. Sınıf Dersleri için, yüz yüze öğretim yoktur.